preco je tak málo novych forach?? ja furt ked sem zavitam furt tote iste fora su tu sak sa zapajjajte ludze ne len komenty hadzte ja som dnes uz asi styri abo tri zalozial
A podme sa teraz pretekat ze kto zalozi viac topicov, lebo ich je tu malo...ja napriklad mozem zalozit o tom, ze mám málo ponožiek a neviem ako to riešiť.
Pati, tebe sa zdá že zakladáš niečo, čo tu ešte nebolo? ..fakt je dôležitá kvalita a nie kvantita..a radšje nech je tu málo normálnych zmysluplných fór ako veľa nadziganých sprostostí..
...neviem, ako to vyznie, ale asi preto tu ich moc nie je-keď niekto založí "duchaplnú" diskusiu o niečom a polovica ľudí, čo tam napíše ho zdrbú a zametú niekam,tak sa ani nečudujem...
Nech sa aj opakujú tie isté, vždy tam prídu iní ľudia a koľko ľudí toľko chutí(názorov), myslím...
Sunshine117 : ach boze vy ste vazne nepochopili otazku .. ja tu pisem ze je milion for onicom..a presto tu nesu ziadne fora .. no jooj newem to vysvetlit deny prosto ide oto ze je tu malo novych for....ano ano nie kvantita ale kvalita.. itak je tu tolko for onicom... uz ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A podme sa teraz pretekat ze kto zalozi viac topicov, lebo ich je tu malo...ja napriklad mozem zalozit o tom, ze mám málo ponožiek a neviem ako to riešiť.
Nech sa aj opakujú tie isté, vždy tam prídu iní ľudia a koľko ľudí toľko chutí(názorov), myslím...