Teraz vlastne dlhodobo ma napadlo ze by som bola pre chalanov atraktivnejsia keby som mala iba 1 pysk tam dole.co vy nato? ale neviem ako si ten pysk dat prec, odrezat to by velmi bolelo a zakrok u doktora to sa hanbim. PORADTE ako na to a ci to je dobry
hmm.. este by som sa mohol vyjadrit k teme ... ako si prisla na to, ze prave tymto bysi bola pre chalanov atraktivnejsia?
teda... mozno som divny, ale na otazku typu: "cim je baba pre mna atraktivna?" by ma nikdy nenapadlo odpovedat: "tym, ze ma len jeden pysk." ..
akoze fakt lezim v krci smiechu nad dalsou "plnohodnotnou" otazkou vhodenou do fora ... povedzte mi niekto, kam na tie otazky ludia chodia ... a to mas udajne 18
ja som to asi jediny pochopil..... proste sa jej nepaci ako vyzera jej pica.....somarki a somari... vam to treba hned vysvetlit seckym po lopate! nic si z toho nerob...dievca... myslim si ,ze mas ine prednosti..... si mila , sympaticka... atd...... a nie vsetkym chalanom ide len o picu.... myslim ze vacsinou su normalny aspon tych co poznam ja.... ....... a urcite nevyzera az tak zle... neboj sa.....!!!
@ wewo : DDDD...jako som sa schuti zasmiala...Mno a teraz k teme,už ozaj neviem co tych lidi nenapadne,nechapem,to ta jako nikto nechce ta ces byt zaujimavejsia len tym ze si odrezes jeden pysk?... DDD...mam pociot ze si to dievca z nas asik robi srandu,a teraz sa smeje ,jak sme sa tu nato vsetci namotali
?? ako napad takto poranu rozhodne prekvapujuce.. preboha, co ta to napadlo... odrezavat?? sa spamataj, ako by ti to ku kvalite zivota pomohlo, keby si mala len jeden?? a ked uz, tak je to robota plastickeho chirurga a nie sama doma.. ale zamysli sa nad tym na co by ti to bolo... umele prsia a plastiky podobneho skraslovacieho charakteru pochopim, ale toto nie...
tak toto som ešte nežral teda považujem sa za vnímavého človekalae toto ma dorazilo vačšiu pičovinu som ešte nepočul a to už je čo povedať cica skús sa nad tým zamyslieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
teda... mozno som divny, ale na otazku typu: "cim je baba pre mna atraktivna?" by ma nikdy nenapadlo odpovedat: "tym, ze ma len jeden pysk." ..
akoze fakt lezim v krci smiechu nad dalsou "plnohodnotnou" otazkou vhodenou do fora ... povedzte mi niekto, kam na tie otazky ludia chodia ... a to mas udajne 18
Dokopy k celej veci len tolko:
toto @2 @filippp3 a toto @2 5 @luc.ka nemalo chybu samozrejme @wewo u mna vyhrava