Len ide o to ze s priatelkou sme uz v takej faze ze by sme sa mohli prvy krat milovat. Len ja mam strach z toho ze nebudem dobry alebo jej nebude stacit ten penis...(14.5 dlzka a 13obvod)
ahoj, tento nick je fake, ktory obhospodaruje tvoja frajerka.
ked chces so mnou trtkat, najprv zacni so mnou komunikovat na vyssej urovni, lebo je dost trapne, ze nevies, ci som panna a svoje strachy riesis s volakymi prdmi na birdzi miesto toho, aby si sa na mna obratil.
este raz, tak ti ho odhryznem, tych 14,5 by som mala zvladnut.
@dopr 14.5 je vrámci slovenského priemeru pokiaľ viem, takže v pohode. a zadruhé nezáleží ani tak na dĺžke ako skôr na hrúbke a nemám až taký dobrý odhad že by som vedel aký obvod je 13 centi ale znie to použiteľne. a zatretie pokiaľ nie je taký malý že ho do nej ani nedostaneš, alebo že vypadáva pri každom pohybe, tak rozmery nemusia byť vôbec podstatné, ak vieš ako na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ked chces so mnou trtkat, najprv zacni so mnou komunikovat na vyssej urovni, lebo je dost trapne, ze nevies, ci som panna a svoje strachy riesis s volakymi prdmi na birdzi miesto toho, aby si sa na mna obratil.
este raz, tak ti ho odhryznem, tych 14,5 by som mala zvladnut.
O___o 21 ročný ľudia neriešia takéto veci