ja súhlasím z @momoglamrous záleží aj na žene aku ju má a keď ide o uspokojenie, orgazmus sa dá dosiahnúť už len pozeraním do očí, čiže na velkosti až tak nezáleží, aj keď v tantre existuje tabulka podla ktoréj vieš aký typ dievčaťa sa hodí k tvojmu prirodzeniu a tiež akú polohu zvoliť aby si ju dokonale uspokojil, osobne keď som zistil aký typ holky sa hodí k môjmu prirodzeniu, zistil som že je to typ dievčat ktoré ma vždy priťahovaly a vždy som ich vyhladával, čo dokazuje dokonalosť z akou si hladáme partnera...
no základným prvkom pre uspokojenie oboch je dokonalá vzrušujúca atmosféra vytvoréná v mysli, tzv. otvorenie brány do sveta sexualnej extázy...
@cassanova-najvacsi-aky-kedy-po-birdzi-chodil : ja sa uz kokotsky tesim na to, kedy ty si das s tym to mudrovanim pokoj...mozno ti to tu ucinkuje na baby (aj ked o tom dost silne pochybujem), to beriem...ale ja osobne by som ta uz najradsej predhodil stadu buzerantov na modrych tabletkach...
@rollo111 take nieco podobne som citala aj ja, zeny boli rozdelene na gazely, kobyly a este nieco a muzi na zajacov, bykov a zrebcov a rozpisane, co sa k comu hodi
co ti jebe tak pri mrdani mysliet na "otvorenie brány do sveta sexualnej extázy" , to je docela ufo by som povedal : neviem kto ma cas mysliet na hentake kokotiny akoze
tak napr. "hmmm, akú ma jemnú pokožku, tá sa vie teda hýbať, alebo teraz ti ho tám poriadne zarazím a ešte raz... " a u nej "hm nič moc, bušíš, zjapeš no žiaden účinok alebo takto to mám ráda, ty vieš ako na mňa, pridaj ty sráč... " to čo ti behá pri súloži myslou vieš len ty...
@rollo111 ti jebe? preco by som mal pri sexe na nieco mysliet? sex je relax a nie start raketoplanu.. ci ty kontrolujes teplotu, krvny obeh, tlak krvi a tristo dalsich velicin aby si zistil, ci su vhodne podmienky na zasunutie? FAIL
keď myslíš... mal si už sex zo ženou...? ak áno, nemyslel si na to ako ťa vzrušuje ke´d ti ho fajčí alebo ako nádherne vzdychá...? sex je relax no aj pri relaxe premýšlaš, dokonca aj pri meditácii (čo máš doslova nemyslieť na nič) aj pri nej premýšlaš, ja nehovorím o kontrole jej krvného obehu ale o vytváraní vzrušujúcej atmosféry... vela chalanov jednoducho sundá nohavice a natlačí to do partnerky, potom len klepé rezne, s toho holka nič nemá a vzasade plati že keď si to holak užije oplatí ti to tisíckrát , keď vytvoríš v jej mysli vzrušujúcu atmosféru, bude taká nadržaná že už len pri dotyku tvojho penisu z jej kundou začne tiecť nie to ešte keď to do nej natlačíš...
@rollo111 ", keď vytvoríš v jej mysli vzrušujúcu atmosféru, bude taká nadržaná že už len pri dotyku tvojho penisu z jej kundou začne tiecť nie to ešte keď to do nej natlačíš..."
aka je tam suvislost s tym co ti bezi pri sexe hlavou? Ja si myslim, ze nijaka.
@rollo111 mas v zasade pravdu, ale existuje kopa zien, u ktorych tu vzrusujucu atmosferu vytvara prave to, ze sa ide priamociaro rovno na vec a poriadne tvrdo
tak aby sme si s dotycnym chlapom sadli no nie? Nemam ziadnu predstavu, no radsej mensi ako vacsi... tiez ma desia nejake velke proporcie o ktorych tu niektori chlai stale basnia a snivaju ...
@husky tak.. ja viem svoje.. ale nebudem tu naverimboha rozhadzovat tazko a hlavne tvrdo nadobudnute vedomosti len som to chcela porovnat teda tabulku s realitou.. aby bolo jasno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
záleží. ale nie úplne zásadne, pokiaľ to nie sú extrémy nejaké. moc veľký aj moc malý je nepraktický trochu
ale k teme: nesuhlasim s @momoglamorous a suhlasim s @panpeterpan
tak tak veduci
no základným prvkom pre uspokojenie oboch je dokonalá vzrušujúca atmosféra vytvoréná v mysli, tzv. otvorenie brány do sveta sexualnej extázy...
S 5cm sasom sa neda spravit velke divadlo (pre tych co chceli pouzit to zname prislovie)
a poslednu vetu si velmi pekne napisal
nepochopil si, to sa len volá "brána do sveta sexuálnej extázy" jednym slovom mysel...
čo ti ide myslou keď mrdáš holku...? a čo ide v jej mysli...? od toho sa odvíja ako rýchlo dosiahneš ty alebo ona orgazmus...
... dúfam, že všetci postrehli iróniu v mojom príspevku...
keď myslíš... mal si už sex zo ženou...? ak áno, nemyslel si na to ako ťa vzrušuje ke´d ti ho fajčí alebo ako nádherne vzdychá...? sex je relax no aj pri relaxe premýšlaš, dokonca aj pri meditácii (čo máš doslova nemyslieť na nič) aj pri nej premýšlaš, ja nehovorím o kontrole jej krvného obehu ale o vytváraní vzrušujúcej atmosféry... vela chalanov jednoducho sundá nohavice a natlačí to do partnerky, potom len klepé rezne, s toho holka nič nemá a vzasade plati že keď si to holak užije oplatí ti to tisíckrát , keď vytvoríš v jej mysli vzrušujúcu atmosféru, bude taká nadržaná že už len pri dotyku tvojho penisu z jej kundou začne tiecť nie to ešte keď to do nej natlačíš...
aka je tam suvislost s tym co ti bezi pri sexe hlavou? Ja si myslim, ze nijaka.
P.S. ano a mal som sex so zenou
@stenatko ja ťa zabijem, na kieho boha to komentuješ?
jednoduchý to ma súvis, ona zasa vytvára v tvojej mysli vzrušujúcu atmosféru ktorá vedie zasa k tvojmu orgazmu... to je cele
Mali by sme do seba zapadnut telom aj dusou
(mám pocit, že som tu zanedbávala svoju vlasofilnú stránku, tak to naprávam
» cs.scribd.com/doc/33248505/No...
tu je celá kniha o tom, na stránkach:
27-34 typy žien
35-36 typy mužov