ahojte baby. Mám výtok z vagíny, a zapácha. To mi velmi vadí. Bojim sa ze som chora,ze nieco nie je v poriadku. Mám dovod na obavy alebo je to v poriadku ?? pls napíste vase skusenosti a ci mate taky isty problem ako ja
vytok ma asi polovica dievcat a je to normalne, ale ked zapacha.....to uz nie je moja kamoska ma taky isty problem a bola aj u gynekologa a ten jej povedal ze jej nic nie je ona sa od vtedy sprchuje aj 2 krat denne a pomaha jej to! skus sa kazdy den sprchovat!
Perlamer: castym sprchovanim, teda nie ze by to zas skodilo, ale narusuje sa tym prirodzene prostredie v posve, ked sa uz casto sprchovat, tak radsej specialnymi mydlami na intimnu hygienu
Neboj , pojdes na gyndu, ziadna veda, da ti nieco , bude v pohodke..ale jednoznacne sama to nevyriesis, on ti povie preco , jak , kde , tu gynekologa nehladaj
Ja suhlasim s vyssie povedanym ale na dolezitu otazku ste zabudli a to ci uz vobec s niekym spala a ak ano ako dlho to je...
Ak este nemala pohlavny styk tak v podstate moze vylucit vsetky pohlavne prenosne choroby a to iste sa da povedat ak dlho nemala sex (dlho znamena nejaky ten mesiac a viac).
18. Zaoberám sa medicinou a aktívne ju aj študujem (vyška este zatial nie), a nenarodili sme sa dokonali, tak si občas pomozem aj googlom, ale len fakt ked neviem určit presne o čo sa jedná
tak holky...ja mam taky isty problem..odkedy som zacala zito pohlavnym ziwotom tak mam tento vytok zapachajuci..leze mi to uz an nervy...u gynekologa som este nebola ale chystam sa tam tento tyzden ist..moja mama mala to iste od 16 rokov..a nic ju nevyliecilo..ziadne čipky..ked som jej to povedala aky mam problem povedala mi ze som po nej ze to budem mat dovtedy kym neporodim prve bejby...jej to preslo az po porode..velmi sa bojim ze mi to neprejde..
Ahojte prosíím mam taky problem .mám vytok a mi zapacha a je taky hustejsi nie velmi ale aspon mne sa zda .. co mám robit ? a odkial som to mohla dostat ? len mám iba 14 rokov dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mozes byt prechladnuta, zapalena...mala by si ist co najrychlejsie ku lekarke...
môže to byť milión vecí. a netreba to zanedbať. gynekológ.
Hormonálna antikoncepcia v niektorých prípadoch môže spôsobovať zvýšenú predispozíciu pre kvasinkový zápal pošvy.
Lekary to odborne nazývaju aj vaginálna kandidóza.
Vaginálna kandidóza je spôsobovaná premnožením mikroskopických húb kvasinkového charakteru vo vagíne.
Určite ti doporučujem navštíviť gynekologa, pretoze to nemusí byť po čase sranda a budeš mať naozaj velky problém. :/
chlapi chlapi!! furt mäkké I !
Ak este nemala pohlavny styk tak v podstate moze vylucit vsetky pohlavne prenosne choroby a to iste sa da povedat ak dlho nemala sex (dlho znamena nejaky ten mesiac a viac).
Ináč veľmi kvalifikovaná odpoveď