Bola som na zápise a ľudia boli oblečení rôzne. Niektorí elegantnejšie, niektorí klasicky-tričko a rifle a niektorí boli oblečení ako popisuje komentár @1. Je to úplne jedno. Nie je to imatrikulácia, príď si, v čom sa cítiš dobre. Sama seba prezentuješ, tak sa obleč,v čom sa cítiš sama pekná, nemusíš to preháňať. Ja som mala rifle a letnú blúzku
@hotaru ale tak šaty a sukne sú vo všeobecnosti považované za slušné oblečenie, (i keď veľká časť nie je , takže to je úplne v poriadku
ja som si akosi zvykla, že v poslednej dobe chodím často oblečená tak aspoň o stupeň slušnejšie, ako priemerný človek v mojom okolí, lebo sa v tom cítim dobre, tak využijem, že by sa to aj patrilo
jj, tie tety zo študijného sa iste budú veľmi tešiť keď tam prídeš v nohavicovom kostýme, aspoň sa nebudú cítiť že je medzi tebou a nimi 60 ročný vekový rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
takze sa staci obliect normalne jak na bezny den
ja som si akosi zvykla, že v poslednej dobe chodím často oblečená tak aspoň o stupeň slušnejšie, ako priemerný človek v mojom okolí, lebo sa v tom cítim dobre, tak využijem, že by sa to aj patrilo
a silonky, nezabudnúť na silonky!
ale nie rifle a tričko
ale nie, dám si asi leginy,alebo rifle, trochu slušnejšie tričko a conversky.
Ľud okolo mňa mal reklamné mikiny detských táborov a kombinácie slušného saka s bielymi bežeckými botaskami o_______O