ľudia už som zúfala a ak sa tu nájde niekto kto mal taký istý problém a podarilo sa mu ho vyriešiť budem do smrti vďačná. Mám nenormálne citlivú pokožku na nohách po oholení, NENORMálne mi zarastajú chlpky, mám cele predoklenie zapalene, fľakate....
... škarede, proste nemyslitelne zobrať kratasy alebo suknu, poskušala som už volne dostupné kremy, zinkovu, kalciovu mastičku, nič nepomaha... bojim sa skusit nejaku voskovu depilaciu ci to nebude este horsie. Ak viete niekto o nejakom zázraku, prosím sem s ním
Skús depiláciu cukrovou pastou, je to veľmi málo bolestivé a nohy aj mne čo mi rastú chĺpky dosť rýchlo vydržia hladké 2-3 týždne Priateľ má problém zo zarastaním chĺpkov no... tam dole A tiež cukrová depilácia mu pomohla..
mne sa zdá, že odkedy si natieram častejšie nohy kokosovým olejom, tak mi tak veľmi nezarastajú chĺpky ako predtým.
Inak nohy mám otrastné asi ako ty sukne nosím akurát so silonkami no, vvšetko odkedy mám epilátor :/ predtým mi to nerobilo @paulieevans a to s tou cukrovou pastou si robíš sama doma, alebo chodíš do nejakého salónu?
Cukrová pasta pomáha lebo pri pravidelnom používaní odstraňuje starú kožu. Na podpazušie pre lenivych chalanov je to super - pár mm vyrastene nám ešte nevadia tak to stačí použiť raz za mesiac, možno aj menej
@alysia Snúbenec sa s tým naučil celkom zručne robiť, tak on mi trhá chĺpky ale kupujeme si ju, nevyrábame... V DMke stojí okolo 14€ , vydrží na také 3 mesiace.
@7 na týchto depilačných blbostiach je to zlé že človek musí čakať kým mu vyrastú chlpky a to si ja nemozem dovoliť ja som si svoje chlpky nevidela odkedy mi začali rást v puberte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak nohy mám otrastné asi ako ty sukne nosím akurát so silonkami no, vvšetko odkedy mám epilátor :/ predtým mi to nerobilo
@paulieevans a to s tou cukrovou pastou si robíš sama doma, alebo chodíš do nejakého salónu?