smutné...ale veď i tornáda k nám pomaly prichádzajú...nič s tým nenarobíme...celý svet má pohromy, netreba čakať, že nás to obíde...akurát možno urobiť pár opatrení, ale keďže naša vláda šetrí, tak sa ich nedočkáme...
lebo uz po prvych povodniach mali daco robit aspon prehlbit tie male potoky co tecu pri dedinach spevnovat hradze ale zas sa na to slovensko zvysoka vykaslalo ako vzdy
@19 niet vacsej primitivnosti ako ked niekto povie, ze o ludoch hovoria uz 2/3 vety...to sa totiz neda,vies moja?..nikdy nevies nakolko je clovek pokritec a nakolko ti klame...a tento hlod co si vypotila je tak naivne hlupy... asi ako ty
samozrejme ze obhajujem fotku, lebo na nej som ja...ja sa za seba nehanbim, som na seba pysna a preto nedopustim aby si o mna nejaka chudera otierala hubu (asi dost uzku,vsak? )....ten tvoj avatar hovori za vsetko
to ze pouzivam nadavky je len a len moja vec...ty povies ,,truba,, ( ) ja ti poviem pica...je to to iste moja
a preco by som ta mala oznacovat, ved mna absolutne nezaujimas...mne je jedno ci si to precitas alebo nie ja sa pobavim a tym to u mna hasne...ale ked chces...@drejka
btw. neukoncuj svoj trapny prispevok mojim ,,asi tak,,..dakujem
@drejka o tvojom sebavedomi?? ..ja akosi ziadne sebavedomie u teba nevidim...ved si hod normalnu fotku ked si tak sebavedoma...ci sa za seba hanbis? ...jasne..toto milujem...ma namiesto fotky cmaranicu a este sa aj ozyva
neviem ake obrazky myslis, zeby slabe okuliare?...a slovnik mam bohaty to si bud ista (hovoria o tom perfektne slohy co pisem,ale to je vedlajsie)... to ze nevies vystat nadavky je len tvoj problem ale ja si svoje obhajim
jasne ze nemas co dodat, vsetko som uz povedala ja ...nemala si si otvarat tu tvoju tenku hubu cica
@drejka haha a kde vidis znak toho ze by si ma TY KONKRETNE zaujimala?? sa pozri von oknom..bohuzial prsi a ja sa doma nudim...ja si s tebou rada popisem...to sa ze ma nezaujimas je fakt...si prilis obycajna nezaujimava... rovnako by som si pisala s hocikym, kto by mmi na to zareagoval...
preto si s tebou pisem...ci tvoje mizerne iq akosi nedovolilo aby si to pochopila?
ano... nizke iq tu budes mat ty, lebo len hlupy clovek vidi spojitost slohu s gramatikou..aaaaa o tvojom zalostnom iq hovori napr aj veta: cloveka spoznam po 2/3 vetach lol... naozaj genialna wow
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@13 ako inak by som dala najavo ze mi tato vsade pretrasajuca sa tema vadi, ak nie komentom?
....ach
takze: tato fotka nieje robena o zrkadlo, ja dobre vyzeram aj na normalnych fotkach
to ze mam plne pery, je len moje plus...niesu naspulene...bohuzial,clovek ktory ma namiesto pier tenku ciaru to nepochopi
a kedze, ako si povedala, sa ma ta tema bytostne netyka mam ju v pici (ups, ja nepoznam tak kreativne nadavky ako je ,,truba jaraba,,)
asi tak
samozrejme ze obhajujem fotku, lebo na nej som ja...ja sa za seba nehanbim, som na seba pysna a preto nedopustim aby si o mna nejaka chudera otierala hubu (asi dost uzku,vsak? )....ten tvoj avatar hovori za vsetko
to ze pouzivam nadavky je len a len moja vec...ty povies ,,truba,, ( ) ja ti poviem pica...je to to iste moja
a preco by som ta mala oznacovat, ved mna absolutne nezaujimas...mne je jedno ci si to precitas alebo nie ja sa pobavim a tym to u mna hasne...ale ked chces...@drejka
btw. neukoncuj svoj trapny prispevok mojim ,,asi tak,,..dakujem
asi tak
neviem ake obrazky myslis, zeby slabe okuliare?...a slovnik mam bohaty to si bud ista (hovoria o tom perfektne slohy co pisem,ale to je vedlajsie)... to ze nevies vystat nadavky je len tvoj problem ale ja si svoje obhajim
jasne ze nemas co dodat, vsetko som uz povedala ja ...nemala si si otvarat tu tvoju tenku hubu cica
preto si s tebou pisem...ci tvoje mizerne iq akosi nedovolilo aby si to pochopila?
ano... nizke iq tu budes mat ty, lebo len hlupy clovek vidi spojitost slohu s gramatikou..aaaaa o tvojom zalostnom iq hovori napr aj veta: cloveka spoznam po 2/3 vetach lol... naozaj genialna wow