Už vidím ako sa mi tu nahromadia komentáre od tých čo zadajú možnosť nie "Ale rusi sú proti imigrantom a homosexuálom" "USA sa len snažili zabrániť vojne v Sýrii a Putin mu to prekazil tak prečo by mal mať Cenu za mier" A reči ďalších Heiterov čo ich najmúdrajší koment bol "Zdechni" "Skap" Tak tým odkazujem nech si nechajú vyplatiť socialku...
@sturmer a hneď na to nejaký moralista spustí nepodloženú informáciu že Assad je vrah a že dal zabiť 3000 vlastných ľudí... A aj keby to bola pravda tak tých 3000 mŕtvych podla neho je horšie ako 2,5 milióna ľudí zbombardovaných Americkými bombami...
@joker75 A Obama si ju Hádam zaslúži? @micenzo Prečo nevieš vďaka nemu nieje v Sýrii viac preliatej krvi ako teraz.. @biancadetolle Ale Obama ju má a za čo keď je vojnový štváč zato Putin zabránil ešte horšiemu konfliktu aký je teraz a nemá ju... Podla mňa kus nespravodlivé...
Politiku nesledujem, ale Nobelovu cenu za mier (a cokolvek ine) si zasluzi ten, co to robi naozaj na 100%, cize podla mna je sice pekne, ze brani vselijakym konfliktom, ale tym, ze takto vystupuje proti homosexualom a imigrantom mier nesiri. Takze myslim, ze nie, ale je mi to v podstate uplne jedno
@ress Ja som tušil že sa tu objaví nejaký moralista čo mu leží v žalúdku postoj Ruska voči Homosexuálom a Imigrantom... Ako by práva homosexuálov zaručili mier v Sýrii...
@inversi Ďalší moralista sa ozval ďakujem polomutantov a idiotov ako zvyčajne tu pribúda.. "Absurdita je udeliť cenu za MIER niekomu, kto za ňu "BOJUJE" (zbraňami)." Táto veta skôr sedi na Obamu a nie na Putina... Iba pako si nevšimne že to bol práve Obama kto chcel vtrhnuť do Sýrie a nie Putin...
@trash - hovoríme o Putinovi - ruskom prezidentovi ?
Ja som si stále naivne myslel, že sa berie jeho celý život a nie posledných 5 rokov. To je zlé keď nieje komu inému udeliť cenu za mier.
@patricino nenadávam konštatujem lebo keď niekto napíše nezmysel "Absurdita je udeliť cenu za MIER niekomu, kto za ňu "BOJUJE" (zbraňami)." a nevidí za tými slovami Obamu tak evidentne je myslenie jeho slabou stránkou....
@inversi Tak to je keď sa tu udeluje cena za mier najhorším zločincom.. Napríklad niekto počerný sídliací v Bielom dome tiež v spolku Lebky s Hnátmi, politicka bábka korporácii ktorej celí život mohol byť ten že jeho tatko v Keni bol možno nejaký plukovnik čo strieľal vidiečanov do zátilku a potom im vybágrovali veľkú jamu pre hromadu mŕtvol.. A ktorí si plati teroristov v Sýrii tých istých teroristov proti ktorým jeho predchodza z bieleho domu vyhlásil vojnu...
@sabnacke
- viem čo treba robiť ak reagujem na konkrétnu osobu
- na tvoj komentár som nereagoval a po pravde som ho asi prehliadol reagoval som na tie z prvých.
@trash
-nemám o sebe extra mienku ale k polomutantom a idiotom mám ďaleko.
@trash
Otázka bola o Putinovi nie o Obamovi pokiaľ dobre čítam názov Fóra a k tomu som sa vyjadroval. Obamu som doteraz nikde nespomenul.
Obama je narozdiel od Putina bábka, takže on o mnohých veciach čo sa dejú za jeho chrbtom ani nevie. To neznamená, že je o niečo humánnejší človek. Podľa mňa aj on je debil ale tak otázka neznela.
@james144 myslíš to severné Osetsko kde CNN robilo fotomontáže obeti vraj zabitých kazetovími bombami.. Myslíš to severné Osetsko kde vtrhli rusi zabojovali si a do týždňa bolo po vojne a rusi boli preč? Sa čudujem že v Líbyi Egypte Iráku a Afgáne ešte krvyprelievanie neskončilo čo príčina konfliktov sa dá hľadať u Západných mocnosti ktoré zasahujú do vnútorných záležitosti týchto blízkovýchodných štátov.. Tak je zvláštné že tá trénovaná pamäť sa tu oháňa Severným Osetskom ale Líbya, Egypt, Irák, Afgánistan, na to si vôbec nevie spomenuť...
@james144 A Okrem iného keby Rusi dovolili USA vtrhnuť do Sýrie tak tá vojna v Sýrii čo stále trvá by bola ešte horšia ako je teraz a Asadovy dávam niekoľko mesiacov a vojnu ukonči... POkiaľ nie tak to preto lebo tam naťahujú svoje mocichtivé ruky Izrael USA a Cocacola...
najlepsie je sa ohanat pri Osetsku kazetovymi bombami,ale to ze amici tie kazetove bomby pouzivali a pouzivaju (napr. Juhoslavia) a su tam nasledky dodnes to nikoho neskrie
@trash@41
no a, ta diskusia je o putinovi nie o americanoch. tak fakt nechapem naco tu vytahujete afganistan
nie nemal by ju dostat, rovnako ako ju nemal dostat obama
neni horsi nez americania, ale aj tak si nezasluzi
to co je za zvratenu logikuze jeden lapsus opsravedlnuje dalsi
@micenzo Múdro tak tento komentár u mňa vyhráva... Určite si niekto kto nieje len taký múdrlant ako tí čo sa oháňajú ľudskými právami a vojnové zločiny zabíjanie a útlak na druhej strane prehliadajú... Teraz to konečne tiež niekto dobre vystihol...
@james144@36 No a keď si už spomenul Severné Osetsko 2008 tak ťa oboznámim aj Libanone najprv 1982 a potom druhá vojna v Libanone v roku 2006 Prvý raz aj druhý raz sa jednalo Vstupu Izraela do Konfliktu...
@trash tiež nechápem prečo tu ťaháš Amíkov.. založ o tom druhú tému... Čečensko, Osetsko v tomto ma ruky Putin... Bavíme sa o Putinovi a Rusku tak sa bavme o vojnách tejto krajiny a človeka... Obama nemal dostať nobelovku.. ale o tom sa môžme baviť v inej téme
@trash Mne nie je smiešne to, kto ju dostal, či by mohol dostať. Mne je smiešna absurdita otázky v zmysle kontrastu spôsobu, akým sa udeľuje a sloviek "zaslúži si". To ma rozosmialo.
@patricino Osetsko a čo sa týka Čečenska vtedy ešte Putin nebol v politike tak je to oproti Japonsku, Kórei, Vietnamu, Paname, Grenade, Iráku, Líbyi, Juhoslávii, Afgánistanu ojedinelý prípad...
A okrem toho je tá bipolarita super výhovorkou (a dokonca často nie len výhovorkou, ale asi aj relevantnou príčinou) pre vynucovanie mocenského vplyvu a množstvo vojen. Hurá.
Na studenú vojnu spomínaš s nostalgiou, podobne ako Oliver Stone?
On je veľmi zaujímavý človek, ale mám pocit, že v niečom ho treba brať s istou rezervou.
Nechapem co riesis zase s USA. Otazka bola ci ma Putin dostat Nobelovu cenu. Odpoved je proste nie. Na tomto svete je velmi vela dalsich ludi alebo organizacii ktore si tu cenu skutocne zasluzia.
@inversi@71 Hrôza.. Podla teba len v Rusku sú pracovné tábory? Od zvláštného človeka si mi tu predložil blog.. Od toho Richarda Sulíka čo bol za registrované partnerstav Homosexuálov a má ebenovú poličku na knihy za 20000 eur v NR SR... Že sa tak ten veľký Liberál nevyjadruje o Guantanáme.... Kauza Pussy Riot je zase len o ovplyvňovaní verejnej mienky sa to o jednej pankáčke ťahá pekne dlho a sa čudujem že o neprávom obvinených chudákoch s terorizmu čo boli mučení a ponižovaní v amerických väzniciach sa toho veľa nenahovorí pardon že zase narážam na USA ale nezdá sa vám už toto čisto viditeľné koľko sa útoči na Rusov ale Západ si ďalej pokračuje v terrore...
@neviemsivybratnick Mne tiež nejde do hromady púrečo by západní lídri mávali dostať nobelovku za mier keď jeden sa hŕrrr do Sýrie a ďalších 5 západných lídrov jemu v zadku zastrčených ho idú nasledovať...
@trash hej presne tak, preto podporujem organizácie čo kritizujú izrael a kapitalistickú ekonomiku celkovo aj keď teóriami o svetovláde sa popri tom nezaoberajú, to je pravda.. a jak sa dá podporiť rothschildovcov, máš nejaké číslo účtu alebo tak?
@waagbistritz69 Tak vieš na mňa už vedelo útočiť mnoho ľudí čo som im povedal pravdu.. Nedokázali nájsť vhodný protiargument tak sa zmohli len na vetu "Si nacionalistický ignorant" Nacionalistický no a čo Ignorant ťažko to by som nič také čo teraz tvrdím netvrdil..
@trash a čo s tým mám ja? ľúto mi to zrovna neni, po "I know that feel bro" príspevky pakes sturmerovi napísať, nie mne lebo on je asi jediný podľa koho to máš v hlave v úplnom poriadku
ale ako vážne, skús porozmýšľať aj mimo rámca tvojich paranoidných predstáv v ktorých sa proti tebe chudákovi spikol celý svet a spomeň si napríklad že odo mňa máš protiargumentov na ktoré si ty neodpovedal vôbec plnú riť v inej téme a nevyvinuls ani nevyvinul minimum snahy nad nimi aspoň porozmýšľať keďže si v kuse papagájoval to isté dokola takže ignorant si tu jeden z najväčších
@waagbistritz69 Papagájoval som lebo mnoho ďalších ignorantov neposlúcha a sa čudujem že nejaký idiot si nemôže nevšimnuť že sa tu deje niečo čudné to už musí byť oberignorant aby si na danú situáciu a moment povedal že to nieje možné... Aby sa napríklad niekto domnieval že informačné médium ktoré vlastní JnT by malo byť objektívne to je ignorácia...
@trash ja som tam kde konkrétne napísal že "sa tu nič nedeje?" a hento sa nedomnievam takisto, veď hovorím že si ignorant, to je nejaká nová športová disciplína zo seba ignoranta robiť čoraz väčšieho? zlato máš isté
@trash Škoda že pri Gruzínsku sa im to ale nejak ušmyklo, že... nehovorím že vojnu vyvolali, za to mohlo Gruzínsko, prečo vtedy nenašli tí úžasní mierumiľovní Rusi iné riešenie? Putin a Obama sú úplne rovnakí, bránia si svoje záujmy.
@waagbistritz69 No v tejto súťaži by si podla mňa mal zlatu medailu... lebo ja som tu predkladal aj fakty... Len niekto ako ty si tu stále bude myslieť že je to len paranoicka predstava aby sa jeho mozog nemusel obávať že ho to bude strašne bolieť...
@neviemsivybratnick No keď už vyťahuješ Gruzínsko a to stále niekto tu dookola vyťahuje Gruzínsko sa potom nečuduj že niekto tu vyťahuje Agresiu západu čo je o mnoho raz horšia ako ten prípad z Gruzínskom čo furt vyťahujete... A Zatiaľ som nepostrehol žeby po vojne v Gruzínsku ich v Osetsku dáky Rus do teraz Terorizoval tak ako nejaký Američania čo znásilňujú strieľajú civilistov... To bude asi tým že CNN BBC a iné objektívníé televízie o tom neodvysielajú že? Veď aj načo by sa mali o Gruzíncov zaujímať nejaké západné média keď na Rusov ohľadne tejto situácie nič nemajú a to na Kaukaze je dosť veľké nerastné bohatstvo...
@trash Ja stále nechápem prečo vyťažuješ západ. To že si Nobelovku nezaslúži Putin neznamená že Obama áno. Obaja si zaslúžia väzenie - Jeden Guantánamo a druhý pracovný tábor na Sibírii.
@neviemsivybratnick Pretože nikto sa nepozastavil nad tým prečo Kurva ten Obama dostal nobelovku? Každému je to fuk že on ju má hoci si ju nezaslúži ale keby niekto navrhol Putinovi to isté tak už je to problém... Keď si ju Putin nezaslúži tak prečo sa nad tým nikto nepozastavil že ten Vojnový štváč Obama ju má?
@trash V mojom príspevku som sa nad tým pozastavil. Súdruhovia diskutujúci hore majú pravdu, si obyčajný ignorant. Nechápem prečo ešte nežiješ v Rusku keď je tam tak krásne.
@neviemsivybratnick Okrem iného tú vojnu vyprovokovalo Gruzínsko Rusi ju tam ukončili tak čo splietaš o ignorácii.. Keby som nespomenul tú nobelovku zrejme sa ani nad tým nepozastavíš nikdy...
@trash keď už si vydržal 8 mesiacov, tak si mohol rovno počkať kým nebude už rok starý.. ten príspevok, na ktorý reaguješ. nejaká nová disciplína tvoja toto? @neviemsivybratnick hen, secret chamber ujo otvoril
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
@micenzo Prečo nevieš vďaka nemu nieje v Sýrii viac preliatej krvi ako teraz..
@biancadetolle Ale Obama ju má a za čo keď je vojnový štváč zato Putin zabránil ešte horšiemu konfliktu aký je teraz a nemá ju... Podla mňa kus nespravodlivé...
Absurdita je udeliť cenu za MIER niekomu, kto za ňu "BOJUJE" (zbraňami).
Ja som si stále naivne myslel, že sa berie jeho celý život a nie posledných 5 rokov. To je zlé keď nieje komu inému udeliť cenu za mier.
za prvé som to dala do zátvoriek, čo nám napovedá o ironickej poznámke
a za druhé nezaslúži si ju nikto z menovaných, pretože je to blamáž
well.
- viem čo treba robiť ak reagujem na konkrétnu osobu
- na tvoj komentár som nereagoval a po pravde som ho asi prehliadol reagoval som na tie z prvých.
@trash
-nemám o sebe extra mienku ale k polomutantom a idiotom mám ďaleko.
Otázka bola o Putinovi nie o Obamovi pokiaľ dobre čítam názov Fóra a k tomu som sa vyjadroval. Obamu som doteraz nikde nespomenul.
Obama je narozdiel od Putina bábka, takže on o mnohých veciach čo sa dejú za jeho chrbtom ani nevie. To neznamená, že je o niečo humánnejší človek. Podľa mňa aj on je debil ale tak otázka neznela.
Na druhej strane ak ju mohol dostať Obama predtým ako čokoľvek urobil...
no a, ta diskusia je o putinovi nie o americanoch. tak fakt nechapem naco tu vytahujete afganistan
nie nemal by ju dostat, rovnako ako ju nemal dostat obama
neni horsi nez americania, ale aj tak si nezasluzi
to co je za zvratenu logikuze jeden lapsus opsravedlnuje dalsi
no preto ze sa bavime o putinovi a nie o americanoch...
ale su to tiez pekni hajzli, v tom s tebou suhlasim
A okrem toho je tá bipolarita super výhovorkou (a dokonca často nie len výhovorkou, ale asi aj relevantnou príčinou) pre vynucovanie mocenského vplyvu a množstvo vojen. Hurá.
Jednoducho.
Na studenú vojnu spomínaš s nostalgiou, podobne ako Oliver Stone?
On je veľmi zaujímavý človek, ale mám pocit, že v niečom ho treba brať s istou rezervou.
A teraz daj príklady vynucovania mocenského vplyvu, ktoré sa stanú špecificky v bipolárnom svete a inak nie.
Tak mám pocit, že Kubánska raketová kríza bola dosť nepekným dôsledkom tej bipolarity.
A vojny vo Vietname, v Afghanistane - a iste kopec ďalších - sú tiež jej deti.
ale ako vážne, skús porozmýšľať aj mimo rámca tvojich paranoidných predstáv v ktorých sa proti tebe chudákovi spikol celý svet a spomeň si napríklad že odo mňa máš protiargumentov na ktoré si ty neodpovedal vôbec plnú riť v inej téme a nevyvinuls ani nevyvinul minimum snahy nad nimi aspoň porozmýšľať keďže si v kuse papagájoval to isté dokola takže ignorant si tu jeden z najväčších
@neviemsivybratnick hen, secret chamber ujo otvoril