Určite si väčšina z vás - najmä tých, čo tu pôsobia už dlhšiu dobu - spomína na užívateľov, ktorých obľubovali, ale už "nie sú medzi nami". Kto tu taký pre vás bol? Čím bol daný užívateľ/človek výnimočný?
a sranda, že všetci tagujú, aj keď sem už neprídu tí ľudia zrejme
ja si pamätám na ľudí, s ktorými som si písala, keď som bola maličké marley, a boli vtedy odo mňa oveľa starší, neboli známi, ale ja som ich mala rada a nemám na nich kontakt...
inak na väčšinu ľudí, s ktorými som to popísala viac, mám aj kontakt mimo birdzu, takže mi ich aktivita tuna veľmi nechýba..
a šak ani ja tu už nechodím tak často ako predtým
Na @rockstar -a si občas spomeniem, keď idem okolo vlakov... S ním sa dobre písalo... @insomnya je/bol zvláštny človek a mám dojem, že som ho tu už dlhšie nepostrehla...
Inak ani neviem, väčšinu ostatných, ktorých som si tu obľúbila a už sem nechodia, viem kontaktovať normálne v realite... alebo ich aspoň čas od času stretnem/počujem o nich, tak mi ani neprídu ako také "stratené duše" na ktoré by sa dalo spomínať
@marleymt@26 Tak stále sa tie tagnutia dajú použiť ako linky k profilom, keby si chcel niekto oživiť spomienky
Tak jasne, že sú mi niektoré nicky povedomé z minulosti, ale že by mi nejak chýbali sa nedá povedať. Z tých čo mám v profile ako naj blogerov a nevídam ich tu už moc sú to napríklad Lilu, Insomnya, Jogurtovakultura, D170, Lordjogi, bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h
Hmm a ešte na koho si spomínam a čítala som jej blogy je napríklad Tashira
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
dvojka za všetky drobné
ja som ho vnímal síce len zbežne a vymenil si s ním len pár TS, ale tak ktovie - dobré holuby sa vraj vracajú...
ja si pamätám na ľudí, s ktorými som si písala, keď som bola maličké marley, a boli vtedy odo mňa oveľa starší, neboli známi, ale ja som ich mala rada a nemám na nich kontakt...
inak na väčšinu ľudí, s ktorými som to popísala viac, mám aj kontakt mimo birdzu, takže mi ich aktivita tuna veľmi nechýba..
a šak ani ja tu už nechodím tak často ako predtým
Nobile by sa sem mohol vrátiť aspoň tu som s ním bol v akom-takom kontakte.
Na @rockstar -a si občas spomeniem, keď idem okolo vlakov... S ním sa dobre písalo...
@insomnya je/bol zvláštny človek a mám dojem, že som ho tu už dlhšie nepostrehla...
Inak ani neviem, väčšinu ostatných, ktorých som si tu obľúbila a už sem nechodia, viem kontaktovať normálne v realite... alebo ich aspoň čas od času stretnem/počujem o nich, tak mi ani neprídu ako také "stratené duše" na ktoré by sa dalo spomínať
@marleymt @26 Tak stále sa tie tagnutia dajú použiť ako linky k profilom, keby si chcel niekto oživiť spomienky
@elllentilka , pretože ona je fakt že najlepšia vosob! Ale neviem kde zmizla.
Hmm a ešte na koho si spomínam a čítala som jej blogy je napríklad Tashira
ale áno, máš pravdu, dajú sa
a inak neviem
ja väčšinou odchody nevnímam až potom keď sa niekde spomenú, tak mi začne ich účasť chýbať