Akurát som čítal, že sa v inzerátoch objavili zatopené autá zo zahraničia a predávajú sa ako v "super stave". Stretol sa s tým už niekto? ževraj sa to dá spoznať tým, že je tam piesok alebo blato kade-tade a vraj aj interier smrdí. Fakt je tu kopec podvod
Najlahsie asi odkryt koberec pri dverach. Nie koberceky samozrejme, ale spodny koberec podlahy, vlozit ruku a co najviac zatlacit na vypln ci nepusti nejaku vodu
Diky, iba kamoš mi poslal úryvok a nevidel som celý text... každopádne oco tiež chcel Hondu doviezť z Nemecka, ale nakoniec som ho prehovoril tak kupoval v ba z aaa, auto preverili a úplne bez problémov, keby nie, tak im ho obúcha o hlavu
Stretol som sa s tym presne. Bracho kupoval auto z nemecka a po mesiaci mu odisiel motor, potom prisiel na to, ze bolo utopene. A presne pod kobercekami nasiel piesok.
ze sa vobec na to pytas?? sa cudujem, ze niekto je taky sprosty ze si kupuje zo zahranicia..tam nech skoci do acka alebo kde a ma aspon aku taku zaruku
Na zahraničie mám svoj názor, viem ako to tam chodí. Keď si to človek preráta, tak viac sa oplatí doma kúpiť, aj keby kúpil vrak u súkromníka. Osobne ale preferujem radšej bazáre, oco kupoval v aaa a nesťažoval sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov