Poznáte prístupné budovy v schátranom stave, ktoré vás niečím zaujali v BA a okolí? Špecifickým vyžarovaním, či tak podobne. Prípadne také budovy, ktoré je možné pretvoriť na studio apartment.
Jeden zo základných objektov, ktoré BA treba obzrieť je vojenská základňa na devínskej kobyle. Síce v súčasnej dobe je to už naozaj strašne rozkradnuté, ale stále celkom zaujímavé.
@mm47 ja som vam fandil ako kazdemu nasemu klubu ktory hra v poharovej europe.Vitazstvo je pekny vysledok.To v akom stave je Tatran ma netesi ale podobne ako Tatran tak aj Slovan zije uz len z historie...Nemate stadion,nemate fanusikov a realizacny tim plus majitel a vacsina z kadra je z Petrzalky...ja by som sa hanbil byt fanusikom takeho klubu...luto mi vas nie je ale je to hanba...
my sice mame silne financne zazemie najlepsi dorast na slovensku ale acko a realizacny tim je nahovno...
Aj Tatran mal par takych vysledkov a nemusel sa k nim dopracovat dobrotkom a jeho rukou...
a este nieco ak v Rime prehrate len o 5 golov tak to bude dobry vysledok
@divinatoire - my sme mali takú dejepisárku, mimo hodiny sa s ňou dalo celkom dobre pokecať, ale ona sa radšej označuje termínom "didaktická fosília"...
ale vážne, pravá ulička čo ide popri kostole sv. martina, tak dokopca, smerom zaň, na nej sú moje najobľúbenejšie "ruiny" po všetkých stranách
@aguri500 Aj keby sme prehrali v Rime o 200 golov tak stale sa ani neblizite kvalite Slovanu
Ked si nam fandil tak OK v pohode sak si slovak ale vela ludi aj tu na tomto hovno portaly fandilo Rimu , len z principu , to povazujem ze vrcholnu ubohost
@mm47 vies len problem je ten ,ze mna by strasne sklamalo ak by mal Tatran mat rovnaku kvalitu ako Slovan...Ja taky klub nechcem , radsej byt na chvoste tabulky ako mat take meno na slovensku ako ma Slovan.
Pozri mate najlepsi kader na slovensku a aj napriek tomu preferujete pomoc od rozhodcov...Naco ??? Ved v tejto ubohej lige nie je ziadna konkurencia no a potom ked idete hrat vonku tak zrazu sama ck a cudujete sa cim to je...
btw porovnanie kvality oboch kadrov bude uz coskoro
@0mega1 už dávnejšie tam nahodili nové tabule, nový plot a SBS so psom, ale po pár dňoch ho odvolali, netuším o čo tam išlo, ale tabule sú už pokradnuté, plot znova rozpletený, takže nie je problém. Nechápem načo tam SBS dávali, veď je tam už prakticky všetko pokradnuté, dokonca aj niekolko obrovských ocelových dverí, priamo v krytoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Teraz maximalne tak nejaky bunker z 2. svetovej.
my sice mame silne financne zazemie najlepsi dorast na slovensku ale acko a realizacny tim je nahovno...
Aj Tatran mal par takych vysledkov a nemusel sa k nim dopracovat dobrotkom a jeho rukou...
a este nieco ak v Rime prehrate len o 5 golov tak to bude dobry vysledok
ale vážne, pravá ulička čo ide popri kostole sv. martina, tak dokopca, smerom zaň, na nej sú moje najobľúbenejšie "ruiny" po všetkých stranách
Ked si nam fandil tak OK v pohode sak si slovak ale vela ludi aj tu na tomto hovno portaly fandilo Rimu , len z principu , to povazujem ze vrcholnu ubohost
Pozri mate najlepsi kader na slovensku a aj napriek tomu preferujete pomoc od rozhodcov...Naco ??? Ved v tejto ubohej lige nie je ziadna konkurencia no a potom ked idete hrat vonku tak zrazu sama ck a cudujete sa cim to je...
btw porovnanie kvality oboch kadrov bude uz coskoro