Ako prebiehali tie vase? Mna uz coskoro cakaju a tak stale rozmyslam, na co vsetko si budem musiet davat pozor pri soferovani Dake tie fizlovske "chytaky" a podobne..
Chodci sa po novom už musia púšťať na prechode,nie?
A... čo hovorila kamoška,tak jej brat dostal pridrbaného policajta,ktorý ho donútil sa vrátiť takmer cez celé mesto kvôli tabuli,že v meste bude Cirkus...
Test na plný počet, parkovanie a ten malý slalom nebol nejaký problém no a pri policajtovi som šiel posledný, takže som ho len vzal naspäť na policajnú stanicu a pohoda : )
mne povedal inštruktor pred skúškou, že mám pustiť každého chodca radšej a k tomu skúšky som robil počas jarmoky, kedy bolo mesto plné ale ja som nezastavil ani raz chodcom a prešiel som. test som mal na plný počet bodov a cvičisko som nemal, policajt mi dal parkovať v premávke.
@decay No nám povedali totálne dopredu, že termín bude vtedy, vtedy a vtedy. No a týždeň či koľko dopredu sme mali doniesť okolkovaný papier a tie ostatné somariny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A... čo hovorila kamoška,tak jej brat dostal pridrbaného policajta,ktorý ho donútil sa vrátiť takmer cez celé mesto kvôli tabuli,že v meste bude Cirkus...