Akoze nepochopim... pred rokom som opustila kamosky pretoze som si nasla lepsie(viem nebolo to najlepsie riesenie ael uz sa to neda vratit)... a o niekolko mesiacov nas zacali moje bivale kamosky ohovarat a rozpravat rozne klebety ktore neboli pravdive..
@6 aj mna
inac ja ti rozumiem tiez som nieco taqe zazila ked som bola dieta ale neboj.. modli sa aby z toho oni vyrastli aa ked nie taq sa na nich vyj*b
jaaaj taky argument ze nasla si si lepsie kamosky..ah jaj...sak jasne kamosky su nato aby si sa na nich len tak vysrala..no ja sa necudujem ze ta ohovarajuu ...
Ty si dobra truuubaa!!!! nechat kamosky len tak lebo mas "lepsie" tak ty si teda kamoska jak hovado . ine vysvetlenie, ako to ze ta ohovaraju pre to, ze si J*bnuta, nemam..!
na toto sa proste neda neodpisat .. podla toto treba archivovat ....a nejaku cenu udelit autorke ... LIKIMET ... fakt ze krc smiechu .... inak ako sa volala tvoja predchadzajuca partia? LOL ZOMFG toto sa neda vykryt .. a k otazke: .. rozhodne vam zavidia ..to je jasne na prvy pohlad
ty kokso po prečitani prispevku a komentoch som sa tolko nesulal dlhu dobu...podla mna ten "LIKIMENT" ci jak ste len banda namyslenych píípiek, rozum ste ešte asi nedostali...ach jaj bože sak ja zomrééém z teba ty kks...
fuu akoze toto je uz fakt silna kava....ja asi hlasujem za povinne IQ testy pred povolenim registracie lebo uz mi az rozum zastava nad niektorymi otazkami a temami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inac ja ti rozumiem tiez som nieco taqe zazila ked som bola dieta ale neboj.. modli sa aby z toho oni vyrastli aa ked nie taq sa na nich vyj*b
Ale asi ta dostal ten LIKIMET ako nas vsetkych