Ja mam taky problem a dost ma to trapi. Ked vidim neaku krajsiu babu ako ja strasne zavidim uplne mi az slzy tecu. Mavate take pocity aj vy? Ak ano ako proti tomu bojujete ?
Dobre, niekedy ked vidím nejakú pekné babu poviem si že svet je nespravodlivý a že prečo ja vyzerám takto desne a niekto tak pekne až dokonalo.
Ale v tom si poviem že možno ma XY problémov, ktoré ja nemám a možno jej chýba milion veci ktoré mne nie a potom (či už to je pravda, alebo nie) kašlem na to a život ide dalej
máš asi dosť nizke sebavedomie, čo? určite je na tebe tiež niečo krajšie, v prvom rade to musíš nájsť a začať si to uvedomovať. Je niečo čo sa ti na sebe najviac páči? zameraj sa na to
... ja nezavidim.. moj ksicht aj vlasy sa mi pacia a ked vidim nejaku chudsiu tak si vravim, ze aj ja by som mohla byt, keby som s tym nieco robila, tak co..
... ja nezavidim.. moj ksicht aj vlasy sa mi pacia a ked vidim nejaku chudsiu tak si vravim, ze aj ja by som mohla byt, keby som s tym nieco robila, tak co.. ony zase nemaju take prsia
tak obcas aj mna to nastve ze niektore dievcata nemusia so sebou nic robit aby boli take ake su ale tak nikdy sa tym nejako dlho nezaoberam a radsej zacnem pracovat na sebe
Neboj,ak nie teraz tak raz určite aj ty budeš pre niekoho tou najkrajšou bytosťou na svete.A nebuď voči sebe taká kritická každá žena je svojim spôsobom krásna.
nie ,nepociťujem také niečo ,i keď dobre niekedy si poviem ,že " tá je krajšia ako ja atď " (zhodnotím proste),ale potom sa pozriem do zrkadla a uvidím ,že ani toto nie je najhoršie ,čo vidím a mnohé zase mne môžu závidieť
Mávam často také pocity... čím viac však bude ľudí, ktorí ti budú hovoriť, že si krásna a že ti neostáva nič iné len začať mať sa rada... a ty im budeš veriť, uvidíš, že budeš šťastnejšia a začneš sa mať rada...
a neviem síce, či je to k niečomu dobré, ale tento výrok je celkom pravdivý..
Byť škaredý je v skutočnosti výhodnejšie, ako byť krásny. Pretože to si udržíš dlhšie a človek aspoň nieje pod neustálym tlakom, že si tú krásu musí udržať!
Veľa šťastia pri hľadaní tvojej krásy... nezabudni, že tá ide hlavne z tvojho vnútra..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Dobre, niekedy ked vidím nejakú pekné babu poviem si že svet je nespravodlivý a že prečo ja vyzerám takto desne a niekto tak pekne až dokonalo.
Ale v tom si poviem že možno ma XY problémov, ktoré ja nemám a možno jej chýba milion veci ktoré mne nie a potom (či už to je pravda, alebo nie) kašlem na to a život ide dalej
Tebe sa to stať ani nemôže
pozri fotky...a choď sa obesiť...
a neviem síce, či je to k niečomu dobré, ale tento výrok je celkom pravdivý..
Byť škaredý je v skutočnosti výhodnejšie, ako byť krásny. Pretože to si udržíš dlhšie a človek aspoň nieje pod neustálym tlakom, že si tú krásu musí udržať!
Veľa šťastia pri hľadaní tvojej krásy... nezabudni, že tá ide hlavne z tvojho vnútra..