hej. sice nic svetoborne, ale predsa dosiel som na strednu ako skaredy, mastny nerd a pacila sa mi jedna baba. ale ta bola veru daleko mimo mojej ligy, chodila s tretiakom. a nie len tak barsjakym tretiakom. s takym, co mal bmw! cas plynul, ona odisla zo skoly, ja som sa pomalicky dal do laty a spravil zo seba cloveka. ked tu, asi pol roka dozadu, si len tak s kamosmi sedim v bare v mierne podnapitom stave a zrazu sa niekde objavila ona, v este o nieco viac podnapitom stave, ze ci by som si s nou nedal drink. za tie roky sa mi veru silno zmenil vkus a mal som mocne pokusenie povedat nie, lebo ma uz prakticky vobec nepritahovala, no taky ten sladky pocit "vtedy som nemohol a teraz uz mozem!" zvitazil. slovo dalo slovo a...no..proste tak.
vesele na tom je, ze sa mi nieco take podarilo, hoc v prvom rocniku by to 10 z 10 opytanych oznacilo za totalne nemozne. smutne je, ze dlho pred nou a ani dlho po nej nebolo nic
ani nie, obycajna, plytka kokotina ale vies, ked ako 15rocny, nadrzany fagan dojdes prvy krat na strednu a vidis aj ine dievcata nez deti zo zakladky, netreba ti vobec vela na to, aby si sa "zamiloval". a nemusim ti opisovat, ako vyzeraju dievcata chodiace s chlapcami jazdiacimi na bmw... za normalnych okolnosti by som taku babu odmietol (ved kto okrem 15rocnych nadrzanych faganov a chlapcov jazdiacich na bmw by chcel baby chodiace s chlapcami jazdiacimi na bmw...to proste ani zdaleka nieje moj typ), ale vzhladom na situaciu sa proste nedalo inak.
boze, ja som smiesny...z racionalneho hladiska si uvedomujem o aku blbost ide, z emocionalneho sa z toho aj tak stale tesim jak male decko
áno ... budem znieť ako najväčší naivista na svete ale nikdy som neveril tomu že by som mohol zažiť rozchod a ešte tak ťažky a bolestivý ... ja som naozaj veril tomu že je to navždy ... a nie že iba veril ... to aký som vtedy bol sa nedá ani opísať
bol som sna druhej strane, zažil som stretnutie s Ježišom Kristom...
nikdy by som tomu nevreil, že sa to stame práve mne, hriešnikovi, ktorý žil hriešnym životom, horším ako vas všetkých do kopy...
Boh je láska, milosrdenstvo a spása, kto v Neho uverí bude žiť na veky...
@rocafella ono bolo myslené ňou niečo čo naozaj človek nečakal, niečo nie typu dostal som hnačku kým som bol b električke, alebo ehm už nemali moje obľúbené cukríky v obchode.... Proste niečo ozaj čo zmenilo život a človek s tým absolútne nepočítal...
zemetrasenie v Nepále (bol som tam sedem dní po smrtiacom zemetrasení, čo zabilo vyše 8 000 ľudí), to som fakt nečakal, že niekedy zažijem...a vôbec, na môj vek som videl a zažil veľa zaujímavých vecí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
vesele na tom je, ze sa mi nieco take podarilo, hoc v prvom rocniku by to 10 z 10 opytanych oznacilo za totalne nemozne. smutne je, ze dlho pred nou a ani dlho po nej nebolo nic
boze, ja som smiesny...z racionalneho hladiska si uvedomujem o aku blbost ide, z emocionalneho sa z toho aj tak stale tesim jak male decko
no tak toto bolo také
@jurito Okej
@relieforsaddist no hej, presne
nikdy by som tomu nevreil, že sa to stame práve mne, hriešnikovi, ktorý žil hriešnym životom, horším ako vas všetkých do kopy...
Boh je láska, milosrdenstvo a spása, kto v Neho uverí bude žiť na veky...
Ale neviem ako mala byþ formulovaná otázka...
ajj a ešte zažijúúú ... #breakthespell #getfree
a zažila som LiR winter 2014 a to bol môj TOP zážitok tá paaarty