Jeden Ing. kkt mi vbehol do kufra pri státi na križovatke bo sa obzeral po vtákoch. A ešte som urobil ťukes do auta ktoré zastálo na ďialnici predomnou a neubrzdil som plne naložené auto rútiace sa 110-nou z kopca ale to sa neriešilo pretože škody neboli žiadne.
to bola taka situácia, že jedno auto zabrzdilo aby mohli prejst ludia a zo zadu cigán nevedel ubrzdit tak vytočil na parkovisko..keby ide do prava jebne do nasho auta kde bola sestra, keby ide do lava jebne do auta za ktorým som stála ja a v strede bola mama oco a starka, ktoré skočili do jarku dobre ...vtedy to nebolo vtipné -.- ..ale teraz jj a ani sa neospravedlnil a šiel het -.-
hej, nabural som raz jednu limuzinu miestneho velkopodnikatela s tromi rovnakymi cislami na spz zrovna ked v noci siel "do prace".. Doteraz nechapem ako som to prezil bez gulky v hlave.. Ale co sa tyka aut, moje slo rovno do srotu, jeho odviezli do servisu a po par tisic eurach znovu jazdi.. Nastastie to platila poistovna, a nikomu sa nic nestalo.. Neviem ako, ale papiere mi nechali, aj ked ich chceli vziat na 2 roky.. Ale mal som trochu problem znovu si sadnut za volant..
len sme ťukli do felície pred nami, lebo prudko zabrzdila... ale to bolo pri rozbiehaní na križovatke takže nič... ale odvtedy asi pol roka som sa strašne bála, keď sme sa dáko moc priblížili ku inému autu... teraz je to v pohode ale moja teta havarovala a bola v nemocnici dosť dlho...
raz ma na prechode zrazil nejaký debil, ale nebolo to nič vážne, ako nabúral do mňa, ale nič sa mi nestalo, stihol spomaliť..ale vtedy mi nebolo všetko jedno
a ešte som skoro skočila do cesty jednému ktorý šiel fakt poriadne rýchlo, a to bolo fakt šťastie, že som sa v poslednej chvíli nejako zastavila, akokeby som nabúrala do nejakej steny, to bola fakt sekunda a bolo by po mne.. našťastie sa nič nestalo
raz na aute..skončili sme v jarku....pri predbiehaní ten pred nami zatočil plný ľavý...nikomu sa nič nestalo
a raz keď som mal 5 rokov tak čelná zrážka s bicyklom (mama mi tvrdí že vraj to bola motorka) zranenia na oboch stranách...u mňa rozmlátená celá tvár, striekala mi krv z úst..tak som bol v šoku že som sa nezmohol ani na plač...a ten druhý mal roztrepaný lakeť a vtedy použil jednu peknú nadávku odvtedy som ju začal používať aj ja
@1ivanushka1 Tak to sa ani nečuduj keď šoférom skáčeš pod kolesá. Poznám ja takých ako si ty. V kľude sa vlečieš 120nou mestom a zrazu spoza rohu vyskočí nejaký blb rovno doprostred cesty.
@mia246 Aháá... Tak tak to je... lebo z tej štylistiky to vyzeralo že si pri prevracaní autobusu sediac v ňom na motorke, si znej následne zletela. aha... hmm... no jasné veď do autobusu sa motorka predsa nezmestí ... jedine žeby si mala karaván jak krosový akrobati to by sa potom dalo
@creeson no tak ako prepáč, ty si tam nebol ani si to nevidel.. v obidvoch prípadoch to moja vina nebola, ja nie som žiadny "blb", ktorý si na nevie dávať pozor a naschvál sa hádže šoférom pod kolesá -.-
a vieš, nie vždy je na vine chodec a šofér je neviniatko.. a keď sa každý v kľude "vlečie" 120 ako ty, tak to sa ani potom nečudujem, že sa také nehody stávajú -.-
minule som videl nejake chlapcisko co prechadzalo cez cestu a videl ze oproti nemu ide z dialky kamion tak si naschval lahol na cestu ale vcas sa postavil a odisiel za take pohradanie vlastnym zivotom by si zasluzil trest...
nastastie nie, lebo otec zareagoval rychlo..ale mohlo to dopadnut strasne..ak by sa soferi spravali tak, ako by mali, vsetko by bolo v poriadku ale co uz....
ked sme mali stary fiat tipo este ktory poriadne nebrzdil tak sme naburali jedneho zozadu ale to bolo uplne len taky skrkanec ktory mu preplatila poistovna a na bicykli som sa zdrbal par krat ale to sa asi nepocita
Pred Vianocami sme sa vracali po diaľnici z montáže,mali sme nočnú a po nej sme šli. Šéf nám požičal auto. prvé problémy nastali keď sme zistili že nám nefungujú svetlá,bola hmla začalo snežiť. Celú cestu sme šli normálne a obiehali až pri Trnave pred Bratislavou kúsok od cieľa keď som obiehala kamión dostala som šmyk. katastroficky vyzerájúca nehoda auto na šrot-a ešte jak sa to stalo volal kolega so šéfom a všetko počul. Kamiónu som ohla nárazník my sme sa otočili o 180 stupňov. Chvalabohu len šoky žiadne zranenia, a trauma sadnúť za volant skoro rok a doteraz trauma z kamiónov. V tej dobe som čakala ešte aj synčeka a raz príde čac keď mu porozprávam čo ,,zažil´´ a ani o tom nevie...
keď som bola malá nabúral do nás opitý vodič zboku, nepamätám si to ... a raz, keď som šla so známymi tak sme nabúrali do auta zozadu, keď na semaforoch holka pred nami pridala, my tiež, a v tom prudko zabrzdila, zranenie - obité kolená
Išli sme 100 km a na predposlednom kilometri cesty sme vpálili do istého pána, ktorý sa vďaka tomu, že vyšetrujúci príslušník bol jeho kamarát, z nehody vyzul ako obeť...
Toto leto to budú dva roky, čo som prežil dopravnú nehodu. Sedel som vpredu ako spolujazdec. Šli sme rýchlo do zákruty a dostali sme šmyk. Odrazili sme sa od vysokého obrubníka, vyleteli sme z cesty, 2x sme sa prevrátili a skončili sme na streche. "Najhoršie" zranenia som mal ja - rozbitá hlava, otras mozgu a poranená krčná chrbtica + odreniny a škrabance. Cez tú zákrutu musím jazdiť denne a vždy, keď tade idem mám divný pocit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
to bola taka situácia, že jedno auto zabrzdilo aby mohli prejst ludia a zo zadu cigán nevedel ubrzdit tak vytočil na parkovisko..keby ide do prava jebne do nasho auta kde bola sestra, keby ide do lava jebne do auta za ktorým som stála ja a v strede bola mama oco a starka, ktoré skočili do jarku dobre ...vtedy to nebolo vtipné -.- ..ale teraz jj a ani sa neospravedlnil a šiel het -.-
a tvoj kamarát mal aj nejake zranenie?
áno chýba odpoveď, áno utrpel som zranenie a to zámerne... mala si vážne zranenie?
a ešte som skoro skočila do cesty jednému ktorý šiel fakt poriadne rýchlo, a to bolo fakt šťastie, že som sa v poslednej chvíli nejako zastavila, akokeby som nabúrala do nejakej steny, to bola fakt sekunda a bolo by po mne.. našťastie sa nič nestalo
a raz keď som mal 5 rokov tak čelná zrážka s bicyklom (mama mi tvrdí že vraj to bola motorka) zranenia na oboch stranách...u mňa rozmlátená celá tvár, striekala mi krv z úst..tak som bol v šoku že som sa nezmohol ani na plač...a ten druhý mal roztrepaný lakeť a vtedy použil jednu peknú nadávku odvtedy som ju začal používať aj ja
@mia246 Ty si bola v autobuse na motorke?
a vieš, nie vždy je na vine chodec a šofér je neviniatko.. a keď sa každý v kľude "vlečie" 120 ako ty, tak to sa ani potom nečudujem, že sa také nehody stávajú -.-
bez bezpečnostného pasu a napriek tomu som nemala žiadne zranenie čo som najviac vďačná pretože sa to mohlo skončiť všeliako..
a šéf mi doteraz vyčíta 130 v zime