So zvláštnymi vecami sa stretávame každý deň, ale polovica z nich sa dá logicky vysvetliť a tú druhú jednoducho po čase pustíme z hlavy. O takých veciach sa hovorí ťažko, lebo vám to ľudia obyčajne neveria, tak si tých duchov a mimozemšťanov necháte radše
raz sa mi snivalo, ze som u nas v dedine v noci nastupil do drahsieho auta, boli v nom dvaja opiti mladi chalani, samozrejme dupol na plyn a nedal si povedat aby zastavil. tesne pred tym ako sme narazili do stromu za zakrutou som sa zobudil, oliaty potom a tak.
cez den sa dozviem ze v noci sa zabili dvaja bratia na aute, ked narazili do stromu presne v tej zakrute. cele zle
jj ešte v dectve mám takú spomienku že som sa v noci zobudil, a vtedy som al posteľ hneď oproti dverám a neviem vlastne prečo ale zobudil som sa a len si pamätám ako sa tie dvere pomaly otvárali až úplne dokorán a v strede stála tmavá postava, akurát som to vedel odlíšiť lebo cez byt presvitá lúč z pouličnej lampy - a ke%d som upriamil pohľad a dal sa do sedu, tá postava sa pohla cez chodbu až v tme zmizla
ono na tom najčudnejšie je, že keď to teraz píšem, akoby sa to nebolo stalo len o tom viem, ale zároveň si uvedomujem že som to neprikrášlil takže ma to dosť desí - ale ako hovorím, nemám z toho také brutálne pocity (našťastie lebo by som sa posral) lebo to bolo veľmi dávno, mimochodom viem že to nie je sen
jj, vcera islo po meste dievca cela v bielom natrepanom obleceni, ktore vobec nelichotilo jej postave, zvysok toho spodku bol zvlastne priesvitny a presvitali jej tangace a celulitida
@matiarka to je bežný stav - spánková paralýza - keď sa náhle zobudíš z lucídneho sna. Mal som aj také obdobie, keď som to mával každú noc asi tak týždeň. A stále sa mi to stáva v porovnaní s ostatnými dosť často. Pamätám sa, že najprv som sa toho bál, ale teraz to je pre mňa čisto len otravná vec.
@chlorofyl teraz ktorá? čierna diera niekde na FF UPJŠ pohlcujúca kredity a zdravý rozum a vypľúvajúca bytosti z inej dimenzie hovoriace si "vyučujúci neslovanských jazykov a literatúry" alebo spánková paralýza?
Isiel som v noci spat, este uplne bdely a prebraty a zacul som nejaky divny smiech ktoreho zdroj sa nedal urcit.. Trval asi 5 sekund. A potom ticho. Inak nic.
Ďakujem za vaše postrehy, buďte konkrétnejší ak chcete, je to zaujímavé čítanie Ja som raz na prechádzke zazrela ufo, a v izbe som mala zvláštnu bielu hmlovinu.
@patrixxx : Ja som chodila štyri roky na umeleckú školu, to boli iné abnormálnosti A keď som vystúpila zo školy a nevzali ma na fakultu bola som vlastne rada.
@neviemsivybratnick : . Raz som nemohla zaspať, pretože som v izbe kde sa pred rokmi obesil jeden muž neustále počula vŕzganie lana. To bola nepríjemná noc...
@poke : Brrr, tak to ja by som sa bála! A tiež ma takéto veci bavia, aj keď sa ich bojím To je ako keď sa človek prejedá zmrzlinou aj keď je na diéte. Strašidelné historky sú návykové!
Raz som bola u kamošky. Zastavili sa jej hodiny(tie veľké ručičkové) na 3:15. Nechutné dosť.
A ešte raz som spala u babky a počula som kroky na schodoch. Potom som si papuče nechala pri posteli a ráno boli úplne niekde inde. Starký nechal pri dverách tie odlepovacie papieriky, čo ich je tak veľa na sebe, aby sa dvere v noci nezatvorili. Ráno tam neboli tak sa ma pýtal, že či som ich nebrala (nie,nebrala), starká tiež nie.
Raz v noci som sa zobudila a šla som na wc ako som si umyvala ruky a pozerala som sa na obkladačky zrazu sa tam zjavila postava.
Potom čo sa mi dalšie stalo je že som bola sama v noci doma a zobudila ma hrozna burka (strašne sa bojim burok) pozrela som sa na hodiny a bolo tam 3:15 ale cely čas som mala zlý pocit.
Ďalej keď som v noci spala mala som sen o tom že mi niečo hovori anjel v zmysle: Ak sa prebudíš tak zomrieš. Hneď som vstala cela spotená a plagat sa hneď ako som vstala nahol namňa.
Inak keď som bola mala a prestahovali sme sa do bytu mojej babky som sa ževraj prebudzala z plačom a nevedela som spoznať svoju mamu .. Doktor sa asi myslel že možno som nevidela mamu ale babku alebo dedka (zomreli pred mojim narodenim)
Raz sme sa so sestrou stavili, že sa nenadýchneme skôr, ako ubehne jedna minúta (boli sme ešte malé deti). Hodiny, na ktorých sme si to stopovali, sa zastavili tri sekundy pred uplynutím tej minúty To je náhodička
@zelinka fuu tomu ver! na vychode proste STRASI a ostatni sa z toho mozete smiat, ale poznam KOPEC ludi z vychodu a KAZDY z nich ma aspon 1 strasidelnu historku. vratane dost vela birdzakov
@antifunebracka ja nwm, ono to mozno vyznie smiešne ale ja to myslim seriozne, že ked som sa posadil ono sa to v rýchlosti ako keby rozbehlo do hlbsej tmy
Ale najcudnejsie na tom je že prosto ked kukas nejaky film a niečo take sa tam stane, si povieš "toto by som nikdy nechcel zazit,.asi by som sa posral" lenze ja absolútne ziadne emócie, pokojný ako hinduisticka krava a to si neviem vysvetlit, aj si vezmi teraz to pisem pokojne ... A úplne to mann tak zafixované v hlave, ako keby sa to nebolo stalo, lenže ja na 99.9% Viem že hej ...
Este mám dost veľa takých historiek aj v byte co sa stalo ale pisat to na mobile by bolo utrpenie
raz sa mi stalo, že som sa zobudila, nevedela som sa pohnúť iba očami a v kúte stála akási zhrbená postava...myslím, že sa prišla so mnou rozlúčiť sestra mojej babky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
cez den sa dozviem ze v noci sa zabili dvaja bratia na aute, ked narazili do stromu presne v tej zakrute. cele zle
ono na tom najčudnejšie je, že keď to teraz píšem, akoby sa to nebolo stalo len o tom viem, ale zároveň si uvedomujem že som to neprikrášlil takže ma to dosť desí - ale ako hovorím, nemám z toho také brutálne pocity (našťastie lebo by som sa posral) lebo to bolo veľmi dávno, mimochodom viem že to nie je sen
a mám rád takéto historky!
premýšľam, ale na nič viac si nespomínam
Alebo dvojdušníci, svetlonos, urieknutie a podobné veci.
Nikto tomu neverí, takže nemá zmysel sa rozpisovať. Teda... Ani ja by som tomu neverila, keby sa to nestalo niekomu v blízkom okolí.
Poverčivosť je mega!
A ešte raz som spala u babky a počula som kroky na schodoch. Potom som si papuče nechala pri posteli a ráno boli úplne niekde inde. Starký nechal pri dverách tie odlepovacie papieriky, čo ich je tak veľa na sebe, aby sa dvere v noci nezatvorili. Ráno tam neboli tak sa ma pýtal, že či som ich nebrala (nie,nebrala), starká tiež nie.
Potom čo sa mi dalšie stalo je že som bola sama v noci doma a zobudila ma hrozna burka (strašne sa bojim burok) pozrela som sa na hodiny a bolo tam 3:15 ale cely čas som mala zlý pocit.
Ďalej keď som v noci spala mala som sen o tom že mi niečo hovori anjel v zmysle: Ak sa prebudíš tak zomrieš. Hneď som vstala cela spotená a plagat sa hneď ako som vstala nahol namňa.
Inak keď som bola mala a prestahovali sme sa do bytu mojej babky som sa ževraj prebudzala z plačom a nevedela som spoznať svoju mamu .. Doktor sa asi myslel že možno som nevidela mamu ale babku alebo dedka (zomreli pred mojim narodenim)
@sabca77 jaky ojeb
@zelinka fuu tomu ver! na vychode proste STRASI a ostatni sa z toho mozete smiat, ale poznam KOPEC ludi z vychodu a KAZDY z nich ma aspon 1 strasidelnu historku. vratane dost vela birdzakov
Ale najcudnejsie na tom je že prosto ked kukas nejaky film a niečo take sa tam stane, si povieš "toto by som nikdy nechcel zazit,.asi by som sa posral" lenze ja absolútne ziadne emócie, pokojný ako hinduisticka krava a to si neviem vysvetlit, aj si vezmi teraz to pisem pokojne ... A úplne to mann tak zafixované v hlave, ako keby sa to nebolo stalo, lenže ja na 99.9% Viem že hej ...
Este mám dost veľa takých historiek aj v byte co sa stalo ale pisat to na mobile by bolo utrpenie
Dedko spal a my sme pOzerali TV.
Naraz buchli dvere.
Potom bolo počuť 4 pomalé kroky po schodoch.
Na poschodí sa zapla lampa a ráno bola vedľa mňa vyležaná posteľ
Od tohto dňa verím v duchov a bolo to strašné ešte stále sa mi zdá ako keby to bolo včera