u nás na ulici bolo komando asi 40 policajtov a 5 hygieničiek, chodili od podniku k podniku. príde mi to ako zbytočná buzerácia. ja som prišla v momente, keď pomaly končili, takže ma nekotrolovali, ale som plne očkovaná a môžu mi zesť päty.
bože mne je už teraz ľúto tých zamestnancov ako sa budú musieť doťahovať s kktmi, čo pred rokom zistili že existuje ústava a budú odmietat ukázať testy dúfam že v tom našom obchode nebude treba nikoho kontrolovať keď je to brane ako potraviny
@olii@2 potraviny sú essential, takže to nehrozí podľa mňa. každopádne, ľuďom, ktorí pracujú v službách nezávidím ani buzeráciu a ani 'vychytralých' zákazníkov, ktorí im riskujú mastné pokuty
@lenkaska1@4 na hraniciach ani ja. a dúfam, že nevychytam ani dnes ale bežne kontrolujú vo fitku, v jogovom štúdiu a aj moja kaderníčka si na to potrpí
Na úplnom zaciatku, ten prvý tyzden "povinneho" testovania som nebola testovaná (lebo som bola iba doma, nikam nechodila) a bola som objednana k hematologicke kvoli velmi vaznym zdravotnym problemom. Krv mi vzali len preto, ze som sa pred sestričkami strasne rozplakala. Na kontrolu k lekárke nasledujúci den mi uz ale nedovolili prist. A to cele len preto, ze som sa v dotazniku priznala, ze nie som restovaná. Pričom v mediach to bolo komunikovane tak, ze zdravotnú starostlivosť ma dostat aj netestovany clovek. Tusim to bol október, max. november minulého roka. Jednoducho to uplne prvé testovanie.
@thunderstorm@5 lenze pokiaľ to nekontroluje nikto, kto vie overit pravost testu, vypovedna hodnota je takmer 0 bodov... a ked sa neda dohladat ci ten človek bol na tom teste a navyse nepriradia to k jeho dokladu totoznosti
v AT kontroluju v kazdom jednom podniku, restike, bare, clube dokonca aj v mcdonalde mozno 3-4x sa mi stalo ze nekontrolovali v poslednych mesiacoch. To iste vo fitku, na plavarni atd, tam kontroluju 100?su aj ked ma tam poznaju.
A tak to ma byt a este som nepocula nikoho stazovat sa na to
Dokonca vcera vecer pri vstupe do baru mi kontroloval aj obciansky ci je to potvrdenie o vakcine moje
@19 Resp. takto, v niektorých okresoch sa malo začať kontrolovať, ale prevádzka môže byť pokojne aj v režime, že to nebude riešiť a vpúštať budú každého. Len menej ľudí naraz no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A tak to ma byt a este som nepocula nikoho stazovat sa na to
Dokonca vcera vecer pri vstupe do baru mi kontroloval aj obciansky ci je to potvrdenie o vakcine moje