mala som nad posteľou taký veľký domček z políc a som si predstavovala že každá polica je jeden byt a som tam plyšáky ukladala do rodín,
a v noci keď som sa náhodou zobudila som sledovala kto z nich sa pohne a myslela som si že sa nehýbu len preto lebo vidia že sa na nich pozerám tak som si chcela do izby namontovať kameru ale nedovolili mi to tak som plakala
áno ja som im aj chystala s hračkárskou kuchyňou občerstvenie a rodičia mi vždy vynadali že prečo to neupracem oni vôbec nechápali že aj hračky chcú jesť
alebo napríklad som si myslela, že keď mi bude trčať noha alebo ruka z postele, tak že pod posteľou sú takí malí vojačikovia, s ktorými sme sa hrávali a oni mi zoberú ruku alebo nohu a potom na mňa budú strieľať takými malými lukmi také povrazy a že ma priviažu o zem ako Gulivera no a tak doteraz nemôžem spať tak, že mám nohu alebo ruku von z postele
alebo keď idem na posteľ (doteraz tak na ňu len rýchlo vyskočím, aby ma tí vojačikovia nechytili
Samozrejme Ale asi mám trochu pokrivenú fantáziu, tak som si myslela, že keďže môžu žiť, môžu aj zomrieť (je to logické, musíte uznať) a tak som si predstavovala, že keď budú v igelitke tak sa zadusia a tak, alebo keď boli poukladané na sebe, že sa popučia navzájom, alebo že sa utopia v práčke no ja neviem, asi nie som normálna. Neviem, ako som dokázala zaspať pri predstave, že sú okolo mňa mŕtve hračky Ale tak malé deti smrť neberú vážne... tak sa budem tváriť, že som normálna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
samozrejme nikdy som ho nepristihla..
a nie
A mala som to z toho filmu malá princezná. Zbožňujem ho doteraz.
ale keď v autobse zažívam polospánok tak mám haluzné sny
mala som nad posteľou taký veľký domček z políc a som si predstavovala že každá polica je jeden byt a som tam plyšáky ukladala do rodín,
a v noci keď som sa náhodou zobudila som sledovala kto z nich sa pohne a myslela som si že sa nehýbu len preto lebo vidia že sa na nich pozerám tak som si chcela do izby namontovať kameru ale nedovolili mi to tak som plakala
Ešte aj teraz tak robím Všetky 3 čo mám, si pritúlim k sebe, aby im nebola zima
A keď ráno vychádzam z postele, tak tiež ich tak k sebe tisnem, že kým prídem nech sa sami zohrievajú
ako cez den ok ale potme fuf, sme ho davali do kredenca radsej
alebo napríklad som si myslela, že keď mi bude trčať noha alebo ruka z postele, tak že pod posteľou sú takí malí vojačikovia, s ktorými sme sa hrávali a oni mi zoberú ruku alebo nohu a potom na mňa budú strieľať takými malými lukmi také povrazy a že ma priviažu o zem ako Gulivera no a tak doteraz nemôžem spať tak, že mám nohu alebo ruku von z postele
alebo keď idem na posteľ (doteraz tak na ňu len rýchlo vyskočím, aby ma tí vojačikovia nechytili