Zbalili ste uz naj kamosku svojej priatelky? moze byt aj EX ... ako zareagovala potom vasa priatelka alebo ex priatelka, rozisla sa svami ta kamoska, alebo nie, spikli sa obidve proti vam (vsak su naj kamosky nie?) alebo sa ich priatelstvo skoncilo ? ...
@zajko30 dnes uz to vidim inak ako predtym a ano stalo
Dost som sa s tym uzieral ale potom som si uvedomil, ze za to ze mala tepleho frajera ja zodpovednost nenesiem. Nenutil som ho k tomu dokonca to bol on kto mi to navrhol .....
Takze som jej tym vlastne pomohol. Mozno som blbec mizera ale vnimam to tak... a stale mi na nej zalezi a dohliadam na nu aj ked ona ma uz ma u riti
@zajko30 Povedal som jej to osobne.... nikdy som jej nic netajil a nechcel som s tym zacinat. Predstav si , ze keby sa to nestalo kam to az mohlo dospiet ?
Ak by to v sebe chalan dusil a nedajboze by sa ozenil so zenou potom by ju podvadzal s chlapmi ?
Chapes co myslim.... odhalil som pravdu a v podstate som ju ochranil...
.... ze hulvatskym a nechutnym sposobom => to nepopieram
Ale jednu vec mam na sebe rad, ze ziadnu chybu som este neurobil 2 krat
nie nestalo lebo moje kamošky majú iný vkus ako ja no u jednej keby mám prebrať chlapa tak sa radšej zastrelím . Skôr sa mi stalo, že sa mi páčil kamoš môjho kamoša. Môj kamoš ma chcel, ale s jeho kamošom nič nebolo, môj kamoš síce ani nevedel o tom že sa mi páči. Ale viem si predstaviť že by ho to kus asi zobralo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
...ked sa to dozvedela strelila mi 3 facky a odvtedy sa so mnou nebavi
filip
Dost som sa s tym uzieral ale potom som si uvedomil, ze za to ze mala tepleho frajera ja zodpovednost nenesiem. Nenutil som ho k tomu dokonca to bol on kto mi to navrhol .....
Takze som jej tym vlastne pomohol. Mozno som blbec mizera ale vnimam to tak... a stale mi na nej zalezi a dohliadam na nu aj ked ona ma uz ma u riti
to si potom pekný zajačik....
filip
Ak by to v sebe chalan dusil a nedajboze by sa ozenil so zenou potom by ju podvadzal s chlapmi ?
Chapes co myslim.... odhalil som pravdu a v podstate som ju ochranil...
.... ze hulvatskym a nechutnym sposobom => to nepopieram
Ale jednu vec mam na sebe rad, ze ziadnu chybu som este neurobil 2 krat
filip
kazdopadne existuje take nepisane pravidlo, ale ono zalezi od dostatocnej vysky IQ konkretnych ludi, takze asi tak