@torpedo08 ale aj tak tu kazdy nepozna uplne kazdeho, to je unreal podla mna. A vacsina sa tu ani neprezentuje fotkami, takze nevieme, jak kto vyzerá tak ci tak
Ja som sa raz matchla s jednym ktoreho poznam odtialto na tindri a aj sme si rozumeli ale nevedela som ci a ako mu povedat ze ho odtialto poznam (alebo sa hanbila povedat ze to som ja slacker ) a potom som si radsej tinder vymazala
Z tohto som inak dosť paranoidná a je väčšia šanca že niekto koho spoznám chodí na tento mŕtvy portál ako to že ho zbalím takže asi to nie je moc reálne
Ja som raz pred rokmi bol fajčiť na intráku u novej spolužiačky a cez okno som videl, že má zapnutý Birdz. I keď tu nebola nejako aktívna, tak som jej ukázal vtedy svoju aktivitu - povedala mi, že som retardovaný a čo to píšem Ale bolo mi to jedno. Naštastie má strašnú pamäť a už si na 100% nepamätá, že sme sa o tom vôbec niekedy bavili.
@torpedo08 ja som náhodou spoznala az 2 ludi v realite, o ktorých som potom zistila, ze su na B Prvý bol spolužiak z VS @sadistrom a potom cez otca @mkamka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale vyberám si možnosť pre stalkerov teda
Ale inak mala pravdepodobnost pri tych par desiatkach ludi, co sem chodia
@semhamforas , prečo by si bol free? Podla mňa by práve preto, na teba baby leteli :d