a dakde doma by sa ešte našli skákalky s pikachuom a eeveem, bratov pikachu tamagochi, plyšoví pikachu, clefairy, gengar a squirtle, dakde mám ešte figúrku eeveeho a najnovšie mi pribudol snivy (i keď vzhľadom na tom, aká je ashova snivy super uvažujem nad tým, že z neho spravím dievča
mali sme doma všeličo pokémonové, nielen albumy a nálepky
a ja som ich mala rada všetkých!
ale tak, napr. Blastoise, Chikorita, Cacnea, Bulbasaur, Charmander, Arcanine, Charizard, Jiglypuff (či ako sa to píše , Meowth, Pidgey,.... a neviem, o chvíľu mi asi už dôjdu, takže končím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@snouwayt a všetky tri si zaplnila?
Môj bol Charmander
a dakde doma by sa ešte našli skákalky s pikachuom a eeveem, bratov pikachu tamagochi, plyšoví pikachu, clefairy, gengar a squirtle, dakde mám ešte figúrku eeveeho a najnovšie mi pribudol snivy (i keď vzhľadom na tom, aká je ashova snivy super uvažujem nad tým, že z neho spravím dievča
a ja som ich mala rada všetkých!
ale tak, napr. Blastoise, Chikorita, Cacnea, Bulbasaur, Charmander, Arcanine, Charizard, Jiglypuff (či ako sa to píše , Meowth, Pidgey,.... a neviem, o chvíľu mi asi už dôjdu, takže končím
(odkiaľ poznáš tých z 3.gen? Odo mňa?
(a vlastne, ja som zabudla na Snivyho ale toho mám už od teba!
(a asi si nevidel diely s ním, on je super, nový Victreebel, len trocha retardovanejší a... tu bol super:
vlastne, celý ten diel bol super
(hoci minule som videla v obchode, asi nie originál, ale vážne som váhala, či ich nekúpiť
kúp, jednoznačne kúp!
Ale pokiaľ tu je nejaký skutočný tréner pokémonov tak mám na výmenu na ružovo natreté hovno.....môžete to volať Ditto
Vyberám si teba pičaču
ale moj oblubeny je infernape