Pripravuje sa zbierka poviedok s pracovným názvom JEDNA NOC A HOTEL. Každý do nej môže prispieť poviedkou. Minimálny počet strán je 2 A4ky. Poviedka by mala byť písaná v tretej osobe, dej sa musí odohrávať len počas jednej noci v jednej hotelovej izbe. Ob
ako ne, fakt, prečo to musí byť v tretej osobe? inak dosť pochybujem, žeby niekto náhodou písal poviedku z hotelovej atmošky a potom ti ju len tak dal, bez autorských práv
@synekdocha momentálne nie, ale asi keby že zistím že písať fakt viem a poviedka by zožala veľký úspech - a to na iné meno - tak by som po súdoch behal asi päsťami (ale nie pre peniaze, ale pre zverejnenie poviedky s mojim menom)
nuž, ale sme na Slovensku, takže táto predstava je jasne irelevantná
ako aj keby to nejakým zázrakom vyšlo s niečím mojím, bolo by mi srdečne jedno či za to niečo dostanem za jednu poviedku by som sa nehádala, nestálo by mi to zato... ale bola by som na seba hrdá že tam je niečo moje a nabudúce by som už poriešila aj honorár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vieš aké peniaze sa v tejto dobe dajú vytrieskať za autorské práva?
...ja len tak, keby niekto chcel zarobiť...
ako ne, fakt, prečo to musí byť v tretej osobe? inak dosť pochybujem, žeby niekto náhodou písal poviedku z hotelovej atmošky a potom ti ju len tak dal, bez autorských práv
ja len toľko..
a ešte ... a vlastne nič
a btw., čo by som mala z toho, že ti dám nejakú moju super poviedku?
nuž, ale sme na Slovensku, takže táto predstava je jasne irelevantná
Veľmi trefne si to nazvala. Pochybujem, že sa ešte nájde niekto iný, kto odhalí "úroveň" onoho veľdiela.