Lebo jedna kamarátka s nami nešla von vraj preto, lebo jej mama povedala že buď sa prezlečie alebo nimkam nepôjde Sa mi tá jej výhovorka nejako nezdala tak preto sa pýtam či to vôbec vlastná mama toto dokáže povedať dcére.
Áno. Ja sa totiž ako kurva aj správam, bežne ležím zožratá v podchodoch, rozsypané tabletky (podotýkam proti bolesti) v moje kabelke sú drogy, kurvím sa na každom kroku a som mimoriadne tupá.
mojej mame vadí aj obyčajný malý výstrih,,, ak ti vidno čiarku medzi kozami už už sa na teba pozera divnym pohladom.....najradšej by bola keby sme so segrami chodili v rolakoch .....ale myslím že naše obliekanie je taky normalny zlaty stred ale .....ano rodičia toho sú schopní
nie, lebosa tak neobliekam, ale viem, že by mi to inak povedala.
okrem toho za čias, keď som sa obliekala ako dement (nie ako štetka, ale ako dement), tak mi rada hovorila vetu, že sa buď prezlečiem alebo nikam nejdem.
Nie, zo mňa si mama iba robí srandu, že som občas oblečená ako satanistka, ak sa mi náhodou na oblečení objaví nejaká lebka alebo niečo podobné, čo mám na pár kusoch svojho oblečenia Ale ani to nemyslí vážne, ona si ma iba tak doberá.
A inak by mi to asi ani nemala prečo povedať, nemám pocit, žeby som sa obliekala tak, že by si to o mne ľudia mali prečo myslieť.
nikdy mi nič také nepovedala pretože nemala dôvod..a vlastne keby sa tak aj obliekam aj tak by mi to nepovedala.. teda určite nie tak otvorene možno len naznačila ,,že je vonku zima,, nech si dám niečo iné..takže tak..
nie až takto, na to ani nemala nikdy dôvod, len občas poznamenala (bolo to ešte v časoch mojej hlbokej puberty), že je niečo "odvážne" a či nechcem "ubrať"
hentak nie, ale uz mi parkrat naznacila ze som to podla nej trochu prehnala. jemne sa nezhodneme na prijatelnej velkosti vystrihu. a to ja teda rozhodne ziadne extremne vystrihy nenosim
Toto nie, lebo sa tak neobliekam, aj keď s mojim výberom oblečenia veľmi spokojní nie sú aj tak, ale pamätám si, že keď si raz na mne kamarátka v maturitnom ročníku skúšala líčenie, tak po príchode domov nado mnou oco zalomil rukami a niečo v podobnom znení mi povedal... (a nie, nebolo to nijaké extra líčenie, žiadne výrazné farby...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale mne nie, ak by sa to stalo, vydedím ju JA!
(mamičkin copyright)
Skromne co?
okrem toho za čias, keď som sa obliekala ako dement (nie ako štetka, ale ako dement), tak mi rada hovorila vetu, že sa buď prezlečiem alebo nikam nejdem.
A inak by mi to asi ani nemala prečo povedať, nemám pocit, žeby som sa obliekala tak, že by si to o mne ľudia mali prečo myslieť.
čo už.