problém nášho zdravotníctva nie je nedostatok financií ale to že sa v ňom neskutočne kradne,preto ma celkom potešilo ked zdochol Paška ktorý bol jeden z hlavných páchatelov tohto zločinu
mala som rozpisany dlhy koment, ale jebat. len tolko som chcela povedat, ze ja som v tomto mala stastie a lezala som na peknom, cistom oddeleni so super sestrami, fajn lekarmi (az na jednu vynimku), super upratovackami a sanitarni a aj super jedlom. cize nie vsade je to na picu staci, ked pan (uz byvaly) riaditel nemocnice zachrani (uz byvalemu) panovi premierovi zivot
zdravotnictvo na SK je jednym z podstatnych dovodov, preco tam nezijem, taka jedna "dobra" skusena lekarka, ktoru som tu uz pri inej teme aj menoval, moze za smrt mojej mamy, izby v nemocniciach vyzeraju v 90% presne tak, ako ich postavili a zariadili este za socializmu, lekari a zdravotny personal robi radsej v zahranici, na oddeleniach LDCH su na 50 - 80 pacientov dve sestry, obcas tri, štandardné jedlo v nemocniciach je grc a je to urazka slova "jedlo", nie su lieky, nie je vybavenie, ak chces, aby sa napr. tvoj pribuzny mal tak, ako by sa mal mat za tie dane a zakonne platenie poistneho, musis investovat vlastne peniaze (co som sa nakupoval liekov alebo plienok, ked bol brat po autonehode dva mesiace v kome).... cize ak by som mal vyslovit svoj nazor na slovenske zdravotnictvo (a aj niektorych lekarov a personal) z 99% by som musel pouzit tolko vulgarizmov, kolko asi ani neexistuje... ak mozem niekomu odporucit, hlavne zo Ziliny a okolia, tak ak mate mat nejake problemy so zdravim snazte sa, aby ste sa kvoli nim dostali na neurochirurgiu alebo detsku ortopediu, jedine dve fakt kvalitne oddelenia zillinskej FNsP
@11 Navyše, tešiť sa zo smrti niekoho človeka degraduje na rovnakú morálnu úroveň ako má nejaký zlodej či podvodník. Ja každému takému prajem, nech vráti čo ukradol, a nech si odsedí trest, ale tešiť sa zo smrti je extrém,ktorý nič dobré neprinesie.
Všetkých mám súkromníkov, čo vidno na cene, vybavení a čakačke. S nimi mám dobré skúsenosti. Najlepší sú na plastickej chirurgii, tam je ich prístup úplne ukážkový.
Lekári, štátni, s ktorými som sa stretla v nemocnici, na cp, na urgente či traumačke boli väčšinou negatívni, agresívni, ľahostajní... takže s nimi negatívne.
@riddler ja ho vnímam ako šéfa Medical group,možno bol iba pešiak(čo si ja nemyslím)ale tak bol najviac na očiach takže rozkrádanie slovenského zdravotníctva si spájam hlavne s jeho osobou,súhlasím že tešiť sa zo smrti človeka nie je správne ale jeho za človeka nepovažujem bol niečo medzi sviňou a hyenou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je to na grc, po toľkých stránkach že sa mi to ani nechce menovať...
Lekári, štátni, s ktorými som sa stretla v nemocnici, na cp, na urgente či traumačke boli väčšinou negatívni, agresívni, ľahostajní... takže s nimi negatívne.