Ano, jasne ze som zdrzanliva. Nie preto, aby som nebola "za kurvu" ale proste preto, ze toho cloveka musim dokonale poznat, musim mu plne doverovat a lubit ho a musim vediet ze je to tak aj opacne...
určite by som neliezla do postele s niekým po tretom rande...možno tak najskôr po troch mesiacoch(pri mojom súčasnom to boli štyri a v pohode vydržal)..na druhej strane možno záleží aj od veku, 17 roční ludia majú iné priority ako 25 roční.. a tak
@husky mas pravdu, to nebudem, ani toho som nikdy dokonale nespoznala... ale moj point bol, ze proste musim mat "ten pocit" ze ano poznam ho verim, mu lubim ho a je to tak aj reciprocne...
Podľa mňa je to určite o prístupe partnera. Ak ťa ľúbi je ochotný pochopiť ťa, ak si zdržanlivý/á. Ak mu ide len o to jediné, tak ťa v živote nepochopí a budeš ešte zlý/á, že "ho neľúbiš".
Určite je zdržanlivosť na mieste. Tak ako bolo spomínané. Človeka nepoznáš tak ako by si chcel/a, nie si pripravený/á, nevieš čo od neho očakávať, ako sa zachová a pod.
Na druhej strane spoznáš niekoho pri kom máš pocit, že ho poznáš roky, že mu dôveruješ, že ťa chápe a tam ide aj zdržanlivosť bokom.
Takže to asi nie je celkom o období ako dlho ste ochotní počkať, ale možno o tom ako si sadnete, ako sa pochopíte, ako si rozumiete a tak, nie?
zalubena som bola v živote 2x..chodit som s niekym chodila len jediný raz a to sme cakali dlho,lebo som bola príliš mladá... ťažko sa mi k tomu vyjadruje
Ja som vzdy cakal okolo roka a zvdy som dosiel na to, ze to nemalo vyznam... Zenu treba vyjebat jak opicu, lebo ked si chlap zenu vazi, tak z toho vzdy vyjde ako najvacsi kokot...
Mám radšej baby, ktoré sa nehrnú hneď do postele a pokiaľ som zaľúbený som ochotný čakať aj vyše roka... ale zároveň súhlasím s @25 že keď si chlap ženu váži, tak....
Môj si počkal 9 mesiacov a vydržal Mal to zatiaľ kompenzované iným spôsobom Ale chápal moju situáciu a strach zo sexu, takže tým mi to potvrdil že je čestný a nie je z tých ktorý sa vyspia s babou a pošlú ju kade ľahšie
v podstate ma pravdu @25 .... ale podla mna je optimalne 3-4-5 mesiacov pockat ..... teda kurva neviem kde je pravda, nuz jedno aj tak viem, keby ste baby nemali tak prijebane zmyslanie jak mate ten svet by bol KURVA krajsi .... a nejde len o jebacku ale tak komplexne to myslim ........ nevadi, aj tak vas mame radi .... aj tak ste kurvy .... teda za svoj zivot som este nevidel komplexne v pohode babu .... a pochybujem ze aj dakedy uvidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale nemal by som s tým problém, pokiaľ by sa to počítalo v mesiacoch na jednej ruke
Podľa mňa je to určite o prístupe partnera. Ak ťa ľúbi je ochotný pochopiť ťa, ak si zdržanlivý/á. Ak mu ide len o to jediné, tak ťa v živote nepochopí a budeš ešte zlý/á, že "ho neľúbiš".
Určite je zdržanlivosť na mieste. Tak ako bolo spomínané. Človeka nepoznáš tak ako by si chcel/a, nie si pripravený/á, nevieš čo od neho očakávať, ako sa zachová a pod.
Na druhej strane spoznáš niekoho pri kom máš pocit, že ho poznáš roky, že mu dôveruješ, že ťa chápe a tam ide aj zdržanlivosť bokom.
Takže to asi nie je celkom o období ako dlho ste ochotní počkať, ale možno o tom ako si sadnete, ako sa pochopíte, ako si rozumiete a tak, nie?
hanblivá som
houpy hou