@16 presne tak! do kelu, vsak co som, aby som bol stale "na drate"... to uz clovek aby sa s mobilom isiel aj vysrat, a rychlo dal o tom status na facebook...
asi by som nezdvihla,ale ked uz o sexe a telefonovani,tak moj priatel ked telefonuje, tak mu lubim robit zle a provokovat ho,dotyky bozky a podobne, a naramne sa bavim na tom jak sa mu chveje hlas (hlavne ked vola s maminkou)
Nedvihla. Veď to počká. To máte ako so zmrzlinou. Kým by som dotelefonovala (a uznajme že nie je dobré "jesť zmrzlinu" počas telefonovania), roztopila by sa.
Mám takú kamarátku ktorá keď vidí že má niekto dôležitý telefonát najlepšie niekto z rodiny tak začne náruživo vzdychať a stonať tomu dotyčnému do telefónu. Niekedy je to celkom sranda naposledy kamošovi
keď mu volal jeho babka aby mu popriala všetko naj k narodeninám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
» diva.aktuality.sk/clanok/27675/ze...
A raz sme pri tom priľahli mobil a ono to zavolalo môjmu kamarátovi a prišli sme na to po dosť dlhej dobe..
@bewka
@ouch
sa tvarite ako keby ste ho poznali a tiez vam zdvihol
1. telefonát mám tak 1-2x do mesiaca
2. mám vypnutý zvuk
3. neviem, kde sa nachádza môj mobil
takže nie, nedvihla
najčastejšie mi volajú keď som na záchode
keď mu volal jeho babka aby mu popriala všetko naj k narodeninám