Ahojte. Trochu zvláštne tému ale predsa ju tu dám. Spoznala som jedneho greka, pred pár týždňami. Mne je 20, jemu 23. Asi nikoho neprekvapí že ma zaujal svojím výzorom, inakostou obrovským sebavedomím a celkovo poznáte tietotmavé južanské typy ale, jednod
@elkiller ja nehovorim nic o vztahu a svadbe,, sama viem aki su tito muzi..maju sice jednu oficialnu manzelku ale podvadzaju stale , dokonca to beru tak ze to nie je nic zle..len maju radi sex..u zeny je to uz ine..Ta zasa nema ziadne slovo v rodine..atd....
ked ti nejde o nič ine ako o seks, tak potom kde je problém ? ale ak si stale tak dlho volavate, asi sa mate o čom baviť a neviem či chceš aby to ostalo pri tom sekse
choď do toho, uži si to, veď keď vopred vieš že to bude len o sexe tak jednoducho ukoj svoje chúťky.či to budeš ľutovať? alebo či budeš ľutovať keď to nespravíš? no to nevieš kým nezistíš..
no mam este nejake tie tyzdne na rozmyslenie ci stravit specialnu noc s greckym muzom..dokonca sme zistili ze sme boli pol roka susedia guma je samozrejmost..aj ked oral asi nebudu mozny v tomto pripade
pozri, ak jemu a tebe ide LEN o sex, smelo do toho, ale ak sa potom nanho namotas, beda ti bude ..on sa urcite nenamota, skor hned po sexe, ked ta pekne pouzije, tak niekam navzdy zdrhne z v style "bolo to krasne, bolo to kratke...zbohom", a ty bude jeho dalsi "zarez", i ked vidim, aka si vzrusena z neho,tak nema vyznam ti nieco vysvetlovat ...viac mi pride, akoby si chcela pocut "nazor ludu", aby si sa necitila potom prilis lacno......
Prečo nie ak to chceš ,teda chcete obaja.. keď nad tým premýšlaš podla mňa by si lutovala keby to neurobíš sama neviem či by som mohla takto,ale chémia je silná vec
hm mesiac si pisat s chlapom a potom po 5 minutach videnia sa nazivo skoncit v posteli s pocitom ako by sme poznali cely zivot..funny,,,ale jednoznacne to bola najlepsia vec aku som v zivote urobila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
tamta sa vydala za greka
tamta za anglicana
za spaniela
za taliana..
no lol a komunikacia zaseknuta na "hello how are you today"
opýtaj sa miminy, čo ti na to povie, či bude ochotná kolísať .......filip
pripadas si taka lacna ? sama pises ze vies ake to je, tak o com je rec ?
...grék?
uleť a netráp sa tým, buď to pochopí lebo to tak sám berie, alebo ak to nepochopí tak to bude znamenie že ti aj tak nikdy nestálo za to sa tým trápiť
a nech si dá gumu..bohvie kde všade ho už pchal
ale je to tvoj zivot rob ako myslis...
ale pokým tebe nejde o nič viac, a ani jemu, tak @1
Ja síce žiadneho Gréka nepoznám, ale za to, že je možno veľa Grékov takých, nemusia byť takí všetci, no nie?