Baby potrebujem pomoc, dnes sa chystám na jeden koncert, a keďže mám kučeravé vlasy tak si ich žehlím (lebo moje nemajú žiaden rozumný tvar, ale stoja ako sa im zachce), ale problém je v tom že keď si ich vyžehlím ostanú mi rovné tak max 3 hodinky, potom
podľa mňa po koncerte vyzerá každý jak zmoknutý pes a každému je to u riti ale čo ja viem, skús si rozdeliť vlasy na tri pásy (spodné vlasy, stred a vrch) a vždy keď jednu časť vyžehlíš, tak prelakuj. alebo ja mám od l'oreal taký prípravok v ružovej fľaštičke čo si dáš do mokrých vlasov a vyrovnajú sa ti viac menej po usušení
dávaj si na to tie spreje proti tomu, ab sa ti poškodili z tepla, to je základ.. také ma syoss, loreal, schwarzkopf má že guardian neviem čo a ak ich máš fakt husté, rozdel si ich na niekolko častí, ja si žehlím na 4. a pokial ich máš tvrdé, tak si žehli na takých 180-200 stupňoch
Daj si do vlasov nejaky vyrovnavaci prostriedok, vyfenuj cez gulatu kefu dorovna, potom prezehli po castiach a lakuj, lakuj, lakuj.. Mne to tak vydrzi, ale neviem, ako to bude v tomto teple. Prinajhorsom budes mat zajtra dobre mastne a prepotene vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov