Toto som v živote nevyriešila. Hlavne ak je vonku vlhkejší vzduch ako doma. Mne sa to zvlní aj keby som si na to nakydala liter laku a prípravkov na zarovnanie vlasov.
ja mam tiez take vlasy. nemam prirodzene ani uplne rovne, ani vlnite. nezehlim ich vobec, praveze mokre zapletiem a mam pekne vlnky. a nenicim si ich zbytocne este viac, kedze si ich farbim. nezehli si
aj mne sa vzdy zvlnia. ako mladsej mi pomahal liter laku kazdy den, lenze uz nemam take suche vlasy, tak to nedrzi tak dobre. proste nebudem mat nikdy uplne rovne vlasy a uz to mam v riti. uz sa ani do rovna nezehlim, zbytocne to kazi vlasy.
tazko ist proti prirode, ked mas raz take. mozno akurat permanentne vyzehlenie brazilskym keratinom, co nie je lacna a ani zdrava zalezitost (co nie je zdrave ani zehlenie, ale co uz no)
chceš mať vlasy rovné sále? teda nejaký čas? ..ak jop tak by som odporučila keratín v kaderníctvach je to fest drahé (ach) ale dá sa to kúpiť aj v drogérii napr. DM tam to stojí 12€ tak to skús prípadne napíš a môžme sa o tom pobaviť, tiež mám taký "problém" tak kľudne napíš
dajú sa kúpiť nejaké prípravky na to, aby tvoje vlasy ostali rovné... aj keď mne nepomohol žiaden z nich vlasy sa mi hneď zvlnia ak vyjdem von a je vlhko alebo prší
Ak sú tvoje vlasy náchylné k vlneniu, tak je jedno, či si vlasy vyžehlíš pri nižšom stupni alebo vyššom, tak či tak sa ti zvlnia pri zvýšenej vlhkosti vzduchu. Takže ak nechceš siahnuť po chémii, tak sa s tým treba len zmieriť. (inak mne aj lak vlnil vlasy po žehlení takže ten trend "zalakujem si vlasy, nech mi ostanú rovné" išiel vždy nejak mimo mňa )
210 stupňov je už strašne veľa to je totálne ničenie vlasov, ja si ich žehlím na 180 a aj to sa cítim zle že im tak ubližujem preboha v žiadnom prípade si ich nežehli na väčšej teplote! S týmto môžu mierne pomôcť kvalitné prípravky na žehlenie vlasov, ale nečakaj zázraky. Mne sa rovné vlasy aj tak moc nepáčia.. respektíve páčia rovné objemné vyfúkané vlasy a nie také rovné drôty ktoré teraz letia..
moja skúsenosť, keď som mel ešte dlhé vlasy ... ráno si ich umy a nechaj samovoľne vyschnúť (viem že to môže byť zdĺhavé hlavne keď máš dlhé) žiadne fénovanie!!!! ale keď si ich následne vyžehlíš ..nemali by sa tak skoro vlniť ...za skúsene nič nedáš takže dúfam že som ti poradil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj mne sa vzdy zvlnia. ako mladsej mi pomahal liter laku kazdy den, lenze uz nemam take suche vlasy, tak to nedrzi tak dobre. proste nebudem mat nikdy uplne rovne vlasy a uz to mam v riti. uz sa ani do rovna nezehlim, zbytocne to kazi vlasy.
tazko ist proti prirode, ked mas raz take. mozno akurat permanentne vyzehlenie brazilskym keratinom, co nie je lacna a ani zdrava zalezitost (co nie je zdrave ani zehlenie, ale co uz no)
Kúp si kvalitnú žehličku, ja mám túto a vlasy mi rovné držia aj tri dni ( bez laku ) Stojí len cca 60 eur
Poprípade skús " CHI " žehličky