momentálne sa to snažím obmedzovať ale ešte keď bola škola tak som sa žehlievala viac krát do týždňa, niekedy denne, podľa počasia.. ale ako vravím, teraz sa snažím obmedzovať lebo to fakt ničí vlasy
keď mám čas. totižto som vymyslela spôsob ako si svoje vlasy nemusím žehliť a aj tak ich mám rovné, hoc nie úplne ako po žehlení, ale aspoň potom stíham ráno
kedysi som si zivot bez zehlicky nedokazala predstavit. teraz je to presny opak, vlasy si nezehlim, lebo po vyzehleni stratia objem, farbu a lesk. viac im vyhovuje fen, ale myslim, ze u kazdeho je to individualne.
@tancika normálne si zmyjem vlasy + aj s kondicionérom, potom si na ne dám vlasovú kúru, kt nechám urč dobu pôsobiť a potom si ich rozčešem za mokra, a keď ich suším, tak ich suším zvrchu v podstate úplne bežný postup
už nie..keď som tak bol nedávno ostrihaný tak som musel ale teraz to už serem..aj tak som sa vkuse len dopálil na čele a ušiach som mal pravidelne čiary
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ofinu
žehličkou
na žehliacej doske
A hnusne mi to zničilo vlasy. Teda, boli lámavé a suché...a padali...
Teraz nežehlím a je to tak lepšie