mňa najviac fascinovalo, keď zrazu prišla móda rovných vlasov a všetci v okolí sa ma začali pýtať, akú žehličku používam. akoby si nevšimli, že proste som rovné vlasy mala VŽDY.
ja si ich žehlím, odkedy som sa dala ostrihať, pretože mám strašne, ale strašne husté tvrdé vlasy, a ešte ich mám neskutočne veľa. keď sú dlhé, netreba to tak, lebo ich tá ťažoba natiahne.
ale keď sú kratšie, vrtia sa mi, každý do inej strany, na pravej strane hlavy mám dedičnú rodinnú vlnu, vlasy sa mi jednoducho zle zmestia na hlavu a vytláčajú sa
Mám príliš kučeravé vlasy, takže ak ich vyrovnám, aj tak nie sú úplne rovné, vždy mám minimálne vlny... A musí byť perfektné počasie, lebo sa hneď stočia. Čiže ani hmla, ani dážď, ani sneh, ani vlhko. pekne, sucho a slnečno Takže až v lete...
nie, nechcem si ich znicit + proste nie neviem, nejako ma to netrapi/nelaka/nechcem take vlasy
moje vlasy su sem tam rovne, ze sa ma ludia pytaju, ci som ich zehlila...niekedy mierne vlnite...a strapate a niekedy,ked mam vrkoc/drdol kucerave...i ked od toho drdolu su inak kucerave...tak krasne
nezehlim. su rovne proste vacsinou, kym si ich dako nezvlnim gumickou alebo co, ked si to tam pletiem vzadu na hlave (mam velmi dlhe vlasy) ale je to nanic a najradsej by som mala nejake neskutocne kucery
ja by som si aj žehlila ale po prvé radšej spím ako žehlím a po druhé oni nikdy aj tak nezostanú rovné, vždy si nájdu cestu ako sa zkučeriť... moje vlasy sú proste až príliš tvrdohlavé
No ja si nezehlim vlasy kazdy den, ale ani prilezitostne. Nieco emdzi tym. Ked mam, cas, chut. A v podstate mam len vlnite vlasy a nie kucerave, takze mam to o to lahsie
moj brat ked mal okolo 13, tak si zehlil vlasy.. ja si zehlim vlasy ked chodim do skoly, alebo ked idem niekde von.. ked som doma, tak mam vzdy celenku a gumicku, lebo moje neskrotne vybuchnute kucery su neuveritelne
Ja som kedysi strašne dávno žehlila, ale podľa mi to moc nesvedčalo. Hoci sa sťažujem na svoje kučery, mám ich celkovo rada, ale radšej by som mala rovné a len mierne zvlnené
ups som dala ze prilezitostne a pritom som zabudla na moju ofinu ktoru si zehlim kazdy den ...ale kedze mam brckave vlasy a nato ako dlho ich musim zehlit aby boli rovne mi to vydrzi strasne kratko rovne tak si ich zehlim cele len obcas
nezehlim a mam aj tak rovne, taze mi netreba, ale ani kebyze nemam ta si nezehlim, lebo to neci vlasy a aj tak to je len kratkodoby efekt, ja sa snazim si vlasy ani nefenovat
ani neumyvat ani necesat ja nemam vlasy..ok poslednu vetu neberte vazne, ak ste suxari
noo tak ofinu dajme tomu ze skoro obca pravidelne ale inac moje vlasy netyram len zahlickou, ale aj kulmou a odnes aj krepovackou...ich chyba, nemaju byt take ...no jednoducho divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
152 komentov
Hej, viacero chalanov si ich žehlí, ja na tom nevidím nič zlé
Len keby tu hlasovali aj všetci chalani, väčšina by hlasovala za nie, tým pádom by bol ten graf v podstate nezmyselný
ale keď sú kratšie, vrtia sa mi, každý do inej strany, na pravej strane hlavy mám dedičnú rodinnú vlnu, vlasy sa mi jednoducho zle zmestia na hlavu a vytláčajú sa
ale žehlička má tú moc, že to vie napraviť
moje vlasy su sem tam rovne, ze sa ma ludia pytaju, ci som ich zehlila...niekedy mierne vlnite...a strapate a niekedy,ked mam vrkoc/drdol kucerave...i ked od toho drdolu su inak kucerave...tak krasne
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
ani neumyvat ani necesat ja nemam vlasy..ok poslednu vetu neberte vazne, ak ste suxari
@takemeaway ozaj sa musia? tak to by sa mi asi fakt nechcelo :/