čiže mám kvapky cesnačky po koberčeku, tak som sa rozhodla ho vyčistiť.. dala som ho do vane, namočila ho a vysypala som tam trochu pracieho prášku ...kukám a pôvodne zelené škvrny sú zraz
ja viem, čo som napísala ale nechápem, čo si tým ako chcela povedať normálne som ti odpovedala a ty si tu začala útočiť, že vidno, že spím v chladiacej komore... tak sa pýtam, čo také vidno?
@dandybrendy "a my sme ti nejakí chemici alebo čo" /odhliadnúc od gramatickej chyby/ ..mne to znelo dosť útočne a nepremyslene, k tomu ešte v množnom čísle - buď si vykáš alebo si odpovedala za iných - čo ty vieš o všetkých ostatných, čo keď tu niekto niečo vie a nekomentuje zbytočne? (ach) sorry ale na takéto vyjadrenie mi nedalo neokomentovať to takto.
@osesareredvioletsareblue , mne to vôbec nepripadá ako útočné, proste som len podotkla, že tu ti asi nikto nepovie, čo sa stalo, no to už nejdem riešiť, skôr ma viacej zaujíma, kde je údajne tá gramatická chyba, pretože sa stane fakt len veľmi málo kedy ak vôbec, že po mne niekto nájde gramatickú chybu, takže by si mi to, prosím, mohla napísať.
no vážne Do ritky sližky... môžu sa pomýliť aj múdri ľudia, čo už Ale aj tak nechápem, na toto si dávam pozor, no stalo sa, asi som to najprv chcela napísať v jednotnom ok, priznávam sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov