proste..sedel som na stolicke a zrazu sa trasiem, tak trochu..tak pozeram na kolieska, ci na niecom nestojim.. o pol minuty to prestalo..bolo to divne.. a ze zemetrasenie =D nadherne
ja som si asi akurát otriasal vlasy od vody ako keď pes vylezie z vody, takže moje orientačné schopnosti boli dosť zaneprázdnené na to, aby zaznamenali nejaké otrasy
Áno, ešte som vynadala kamarátke že nech mi nemixuje so stoličkou že aj pri najmenšom pohybe mi je zle a ona sa ozvala z postele že ona nič nerobí. Fakt sme sa trochu zlakli.
Vzhľadom na to, že žijeme v pásme strednej seizmologickej činnosti si myslím, že tento jav je úplne normálny .. sú tu všade pohoria, ktoré sa vrásnia, vzniká tlak, ktorý sa po pár rokoch "vybije" a vzniknú otrasy .. a? myslím, že to je celkom logické .. a hneď sa tu bude panikáriť so Sibylou a Nostradamom a ja neviem akým "veštcom" .. sa prebuďte lebo vám z toho 2012 hrabne.
jasne cele slovensko ale na vychode nic...to je typicke...vsetko co s astalo na zapdnom slovensku hned znamena ze sa stalo na celom slovensku...ale ked s anieco stane na vychode ti blavaci o tom nemaju ani sajnu...NEBOLO TO NA CELOM SLOVENSKU...
bola som vo vlaku práve vtedy a prejavilo sa to tak, že zhasli svetlá na chodbe aj v kupéčkach a boli len také tie tlmené. a babičky, čo so mnou sedeli v kupé robili c c c c, lebo si nemohli čítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale také maličké celkom stačilo!
pomyslím si čo zas tí susedia robia ?D
a potom aj ostatní členovia rodiny povedia že sa pod nimi mykala postel alebo stolička
noo to bolo zemetrasenie alebo sa nam ide zrutiť barak
dunajska streda šturovo komarno nove zamky nitra detva topolčany ....
zaujimave že niekto citil a niekto nie
ale aj ten posúvajúci sa gauč stačil...
» earthquake.usgs.gov/earthquakes/rec...
čo s tým má Bratislava?
pre zaujímavosť
» www.sme.sk/c/5743553/zemet...