Ale nemyslim ze chalan je kreten len preto ze prebera druhym zeny ale aj preto, ze ja by som uz neveril zene ktora odisla od jedneho ku mne keby mi hovorila ze ako ma moc lubi a ze chce byt iba so mnou. ked to urobi raz, tak preco nie aj druhy krat?? A ak to zena spravi po tyzdni tak je to obycajna k**va
Jj hulic stalo sa mi to, alebo sa mi stalo aj take ze som chodil s babou narozpravala mi jak ma miluje a potom ma po tyzdni nechala z nicoho nic..
0kattlett: preco by mal byt kreten a magor sprosty? Ved ta baba nechala chalana a ten druhy len vyuzil situaci.. V prvom rade je najhorsia ta zenska, lebo ona zacala chodit s inym..
Ked je niekto zaky jebnuty a mysli si, no ma ma rada tak ma miluje je na omyle. Mat rad znamena mat ta aako kamosa ktoreho neches stratit. Ale slovo lubit je ine.
Neviem co riesis. Mne sa to stalo. A nevidim v tom ziadny problem. vsak mi nepovedala, ze ma lubi ...
ano zeny su falosne ako lisky ked citia peniaze hned su tam lebo su chudobne a nechcu robit a chceju sa prizivovat na nas muzou je to tak laska sa vytratila uz davno
harcarik4...ak si mal take zenske tak mi je t aluto..nie kazda je dokonala ..ani wy nieste!...zato ze sa ti nieco podobne stalo..nemusis nas wsetky hadzat do jedneho wreca!!
no ano poznam takee baby a nemaam takeee rada no ako to krajsie nazvat ako nadavkou??hmm no neviem podla mna je to uplnaa blbost nemozes mat rad niekoho tyzden a na druhy ineho to nejde!!!podla mna si tie baby nevazia ani samy seba a ani slovaa "mat rad"atd...nevedia co to znamenaa !podla mna .poznam take baby a vobeeec ich nemam rada a okolo mna ich teda je strasne moc bleeee.to su takeee baby co "kazdeho lubia"staci ze ho poznaju den - DDsmiesne ,brutalne mi to lezie na nervy,co vy na to ?
tak si nehladajte baby na diskach ale v kostole ked sa vam nepaci neviem co cakate od flandier co stravia 8 hodin denne pred zrkadlom daju si na seba minisuknu a ficia do baru nehovorim ze na diskotekach sa nenajdu normalne baby ale je ich tam malo ... a uz podla sposobu obliekania sa da vela domysliet
hej hej rozbijaju priatelstvaaa ,pretop jednu taku dotycnu neznasam ale mojou kamoskou nastastie nikdy nebola ona si moze hladat kamosky tak akurat"na ceste"...ale to preto lebo oni sami nepoznaju co je priatelstvo.co je to za baba ked ma plno kamaratiek ,v pohode zabavia sa spolu pokecaju poznaju sa dlho a pri tom vsetky sa zhodnu na tom ze "dotycna" je K*RVA ale "maju sa radi".hmm falosnost ohovaranie ich super kamaratiek poza chrbat tak TOTO je FALOSNOST!ja by som nikdy nebola schvopna kamaratku nazvat "tak nejak"a kto to dokaze tak asi to svedci o osobe!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
0kattlett: preco by mal byt kreten a magor sprosty? Ved ta baba nechala chalana a ten druhy len vyuzil situaci.. V prvom rade je najhorsia ta zenska, lebo ona zacala chodit s inym..
Ked je niekto zaky jebnuty a mysli si, no ma ma rada tak ma miluje je na omyle. Mat rad znamena mat ta aako kamosa ktoreho neches stratit. Ale slovo lubit je ine.
Neviem co riesis. Mne sa to stalo. A nevidim v tom ziadny problem. vsak mi nepovedala, ze ma lubi ...
Aspom vidíte dievčatá že je medzi mužom a ženou nerobím žiadny rozdiel chceli ste rovnoprávnosť tak ju máte.