Ohladne cvicenia, teda asi by som sa mala opytat skor nejakej zenskej ze ako sa mam zbavit tej ,,zenskej pneumatiky"? ta cast pod pupkom... Nejako brusaki na to nestacia. Tak, zevraj je to o tom, ze 90% je strava a 10% cvicenie co sa tyka formovania post
@flemi mam ju tam stale a aj mama to ma a aj sestra trocha, a na vela babach som si to vsimla... Teda jasne, ze je to vacsia pneumatika, ked som najedena, ale proste nepaci sa mi to. A ked si to stlacim je to proste husty tuk ja neviem ako to inak nazvat, jedine co ma napada, je odrezat ci odsat tuk ja uz neivem inak
ak to máš pod pupkom,, také vyduté bruško, môže to byť spôsobené zvačšenou maternicou... u žien je to bežné...
ale ak je to sadlo, klasická pneumatika tak sa zdravo stravuj, pozri si na internete je veľa článkou a metód na chudnutie, a veľa cvič.. najlepší cvik ktorý praktizujem na spodnú časť brucha je lahnuť si na chrbat, a dvíhať vystreté nohy až hore aby si vytvorila pravý uhol..
@bludiacisvetom Zvacsenou maternicou? Toto pocujem prvy krat tak siroku panvu mam, ale ci maternicu velku? a co ja viem ... no ved vsimam si, ze vela bab a aj chudych to ma, take mierne vydute proste...
ale ja neviem ci je to sadlo alebo nie podla coho to mam zistit? ze kam to patri? ...
No tak som na bezlepkovej diete, tak myslim, ze celkom zdravo sa stravujem, ale stale mozem nieco upravit to je mi jasne no sak prave!! vela metod :/ a to sa mi nepaci, lebo kazda hovori nieco ine ... mne by stacilo jedno dve kila dole a potom len spevnit a hlavno aby som sa dobre citila... lebo som stale unavena a tak :/ ...
No tak ja cvicim 5 Tibetanov a v tom je aj zahrnute to co hovoris, to o tom pravom uhle ... to robim kazde rano... a okrem toho brusaky
brušáky nepomôžu.. nimi len rysuješ svalstvo POD tukom. samozrejme trochu aj tuku spáliš, ale minimálne. môžeš mať aj dokonale vyrysované bruško od toľkých brušákoch, ale pokiaľ máš na ňom tuk nebude nič vidieť. a tuk zhodíš jedine kardio cvičením - napr. beh, bycikel,... aspoň tak 30-45 min. pár krát do týždňa.. keď k tomu zaradíš aj tie už spomínané brušáky a nebudeš sa prejedať, tak by to malo ísť... držím palce
povedala by som, že @13 ti to povedala najlepšie. brušáky podľa mňa nestačia, nech sa stravuješ ako chceš. najskôr kardio, aspoň pol hodinu a potom môžeš robiť brušáky (teda aspoň skúsenosť mi tak vraví)
krajsie povedane - pestra, zdrava strava v normalnom mnozstve, a aerobny sport (!) to znamena pohyb, ktory robis dlhsie... minimalne pol hodinku, lepsie hodinku, a niekolko krat do tyzdna... cize pomaly beh, bicykel, plavanie, atd... vsetko, co vydrzis robit trochu dlhsie, aby ti telo spalovalo aj tuky, lebo pri kratkej sportovej cinnosti spalujes hlavne cukry, ktore mas este v malej zasobe, az po case (aj pol hodinka) zacnes naozaj spalovat tuky
tu pneumatiku mavaju baby ktore nosia casto bedrove nohavice alebo kratke tricka. Telo sa tak brani pred chladom..... mavaju ju aj uplne stihle dievcata......... moja rada: skus menej nosit (hlavne v zime) bedrove nohavice, nos dlahsie tricka a svetriky ..... Vies mozes sa stravovat hociako zdravo aj cvicit neviem kolko a bude to zbytocne, ak budes mat krize v chlade
pravidelná a normálna strava a trocha cvičiť, nie len tie brušáky, ale skôr by som sa zamerala na rozhýbanie celého tela a teda plus aj niečo navyše na to brucho teda.. aspoň mne to trocha pomohlo
@onlylenka ale aj nemusí.. ja nenosím bedrové nohavice a holé kríže už vôbec nie, a aj tak som s tým mala problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ak je to sadlo, klasická pneumatika tak sa zdravo stravuj, pozri si na internete je veľa článkou a metód na chudnutie, a veľa cvič.. najlepší cvik ktorý praktizujem na spodnú časť brucha je lahnuť si na chrbat, a dvíhať vystreté nohy až hore aby si vytvorila pravý uhol..
ale ja neviem ci je to sadlo alebo nie podla coho to mam zistit? ze kam to patri? ...
No tak som na bezlepkovej diete, tak myslim, ze celkom zdravo sa stravujem, ale stale mozem nieco upravit to je mi jasne no sak prave!! vela metod :/ a to sa mi nepaci, lebo kazda hovori nieco ine ... mne by stacilo jedno dve kila dole a potom len spevnit a hlavno aby som sa dobre citila... lebo som stale unavena a tak :/ ...
No tak ja cvicim 5 Tibetanov a v tom je aj zahrnute to co hovoris, to o tom pravom uhle ... to robim kazde rano... a okrem toho brusaky
@stahli dik za tip pozriem tie stranky hlavne tu zadarmo
ja by som citlivé brucho nedráždila brušákmi......
krajsie povedane - pestra, zdrava strava v normalnom mnozstve, a aerobny sport (!) to znamena pohyb, ktory robis dlhsie... minimalne pol hodinku, lepsie hodinku, a niekolko krat do tyzdna... cize pomaly beh, bicykel, plavanie, atd... vsetko, co vydrzis robit trochu dlhsie, aby ti telo spalovalo aj tuky, lebo pri kratkej sportovej cinnosti spalujes hlavne cukry, ktore mas este v malej zasobe, az po case (aj pol hodinka) zacnes naozaj spalovat tuky
@onlylenka ale aj nemusí.. ja nenosím bedrové nohavice a holé kríže už vôbec nie, a aj tak som s tým mala problém