Zdravím Vás. Moja priteľka má veľmi rada keď jej dráždim bradavky (tak asi ako každá žena) Niekedy začne robyť pohyby, ktoré mi nápadne pripomínajú pohyby pri dosahovaní bežného orgazmu. Chcem sa spýtať kompetentných teda žien či je možné aby dosiahla org
Ja sice nie som zena, ale cital som, ze to je mozne, ale len u velmi mala zien, ktore maju bradavky tak citlive, ze mozu dosiahnut orgazmus aj len ich drazdenim.
ja som raz pozerala takú štúdiu, že orgazmus sa dá dosiahnuť stimuláciou akéhokoľvek miesta na tele, pretože sa to odohráva predovšetkým v hlave... jedna ženská si masírovala dlaň a urobila sa ale neviem či to na mňa, chudáka diváka, nehrala
doleziteje aby chlapi vedeli ze bradavky nie su stuple od vina:/ a ked to chce niekto natahovat a mackat a bohvieco tak by si mal vopred zistit ci je ta zenska masochistka alebo nie...hlavne jemne a je to veeelmi prijemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov