Čo si myslíte .. Myslíte si, že zeny vnimaju rovnako "vzrusene" muzske telo ako muzi to ženské? Vzdy mi prislo, že muzi viac obdivuju zenske telo ako zeny muzske preco je to tak ?
Mňa vzrušuje mužské telo a veľmi, ale musí mať samozrejme správne proporcie, správne rozložené ochlpenie (tým správne myslím pre mňa vzrušujúce) ... Vtedy som úplne paf... , myslím že rovnako ako muži bývajú z nás.
@Paulieevans ano to más pravdu ale mne napr príde ze nam sa musi konkretne telo proporcne pacit ale chlapi mi pridu menej narocni.. proste vidia nahu zenu a kym to neje ziaden extrem paci sa ja som skor narocnejsia ..vnimam to ako ty
ženy sa vedia viac krotiť a nedávať to najavo, keď ste s nejakou často zistíte, že to nieje až taký rozdiel skôr sa čudujem, že pre ne pôsobia "sexy" aj časti tela na ktoré by som to nikdy nepovedal (chrbát, nohy, plecia)
No, ja som kdesi čítala že Muži vnímajú krásu očami, ženy srdcom. S časti s tým asi súhlasím- ženy sú viac citovo založené, takže na chlapovi najskôr musia mať rady jeho vnútro, a potom sa im páči aj zovňajšok. Muži najskôr obdivujú krásu, a tá vnútorná k tomu je bonus.
(ženy majú už od mala zakorenenú potrebu byť krásne, páčiť sa druhému pohlaviu, zatiaľ čo chlapci si skôr zakladajú na svojej fyzickej sile ako výzore. Ženy sú to krajšie pohlavie, muži to silnejšie. Je to tak dané prírodou)
Ale to je len môj osobný názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(ženy majú už od mala zakorenenú potrebu byť krásne, páčiť sa druhému pohlaviu, zatiaľ čo chlapci si skôr zakladajú na svojej fyzickej sile ako výzore. Ženy sú to krajšie pohlavie, muži to silnejšie. Je to tak dané prírodou)
Ale to je len môj osobný názor