Ale nie... kecáme. A ako som si všimla, tak najlepšie ako zistíš, či je baba obľúbená, je spôsob, že spočítaš s koľkými babami ide na WC. Čím ich je viac, tým je v hierarchií obľúbenosti vyššie.
noo alebo z cisto praktickeho dovodu.. aby sa nestal trapas, ze ti tam niekto vbehne neni vsade kluucik.. a vy chlapi si neviete ake je to obtiazne..drzat dvere aby nikto nevbehol.. a zaroven si davat pozor aby ste nepadli do wc..
lebo zeny su intrigarske a hrozi ze ked dojde jedna sama na hajzel a caka v sore tak cela ta sora si ju paradne popremeriava a poohovara alebo podobne situacie.dokonca ti mozu otvorit dvere ak ta neznasaju(samozrejme ze pri cikani)
Pawlo uuplne jednoducho... nepoznaam ani jednu babu co by sa odvazila si sadnut na verjnee wc... cize ono treba vytvorit takuu zvlastnu polohu.. pri kt. sa musis snazit aby si tam enpadol.. predsa... my to enmame take jednoduche
V Matkinovej knihe-Miluj ma ironicky je o tom jedna kapitola tu knihu akurat citam a tu kapitolu som uz presiel, zeny tam vrajze kecaju o uplne inych veciach ao pri stole a vedia sa lepsie odreagovat chlapi sa tam maxipalne pozdravia a vymenia si vrazedne pohlady
Bacha, ono to začína prechádzať aj na mužov. Len nie všetci to chápu. Minule spolužiak: Poď na hajzel. A ja automaticky: A čo ti ho mám držať?... :p Teraz po tejto diskusii to už chápem
ale preco chodia aj v škole všetky spolu? minule bola rada až von z wc-iek a kecali už vonku v rade a ani im nevadilo že vlastne šte ani niesu na zachode
citala som o tom jedu mudru knizku a dost som sa pobavila...ja zas nechapem ako mozu chodit chalani na wc sami ....ja tam musim stale kecat...kludne sa porozpravam aj s niekym koho nepoznam a sedi vedla v kabinke
chalani keby ste sa v tej skupinke dievcat prepasovali spolocne s nimi tak by ste neverili ake temy dokazu zenske rozoberat v spolocnosti priatelky na onom zariadeni a pri onej potrebe..kokos volakeby neverim vlastnym usiam...
Mne je tiez jasne, ze je to nejaky druh medzigalaktickeho tajomstva a vzdy sa z objasnenia vykrucaju hlupostami ako v tejto teme... take detinske, ze by otvaralo dvere na zachode nemoze byt ziadne dievca nad 9 rokov preboha Aby dovnutra nikto nevbehol... no neviem, ved sa to praktikuje vsade, nie len v zeleznicnych bistrach. Ten postreh so spolocenskou oblubenostou je ale dobry
Osobne rad chodim na zachody s mojim priatelom Adamom a inymi, pretoze je z otvorenych okien citit nevydychany vzduch a je krasny vyhlad na rozkvitnute stromy a je tam pocut zivot Citime sa tam uvolnene a nedolieha tam skola az tak, ako v inych castiach budovy. (toto je normalny dovod )
Ja som na skolske zachodky chodil najcastejsie nie na potrebu, ale ako moralna podpora, ked isiel nejaky kamos, heh, vobec nie je pravda, ze chalan chodia na wecko sami, ale zas ked som potreboval ja, tak som vacsinou nevolal nikoho, nemal som problem ist aj sam
Nie, nechodia všetky na potrebu v tom máš pravdu, ale ak sa napr. bavíme o tom čo musíme vybaviť alebo máme nejakú tému a nechceme rozhovor prerušiť, ideme spolu a kým sa vystojí rad...dokecáme. A ten názor o obľúbenosti bol tiež správny, niektoré baby od nás chodia samé-----tie čo nemajú nikoho kto by šiel s nimi,pretože sú neobľúbené alebo nie je v škole ich jediná kamoška. Nie je to nijaký syndróm, osobne budem radšej hovoriť s priateľkou o niečom čo nás zaujíma ako sama hľadieť do steny a čakať, kým sa kočky predo mnou posunú a dostanem sa na rad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ale nie... kecáme. A ako som si všimla, tak najlepšie ako zistíš, či je baba obľúbená, je spôsob, že spočítaš s koľkými babami ide na WC. Čím ich je viac, tým je v hierarchií obľúbenosti vyššie.
V Matkinovej knihe-Miluj ma ironicky je o tom jedna kapitola tu knihu akurat citam a tu kapitolu som uz presiel, zeny tam vrajze kecaju o uplne inych veciach ao pri stole a vedia sa lepsie odreagovat chlapi sa tam maxipalne pozdravia a vymenia si vrazedne pohlady
31. aspon vidno ze Matkin je zenska! ale pise bohovske knihy, az je skoda ze som cital len tu jednu
A nechapem preco toto musia robit minimalne dvakrat za hodinu
Osobne rad chodim na zachody s mojim priatelom Adamom a inymi, pretoze je z otvorenych okien citit nevydychany vzduch a je krasny vyhlad na rozkvitnute stromy a je tam pocut zivot Citime sa tam uvolnene a nedolieha tam skola az tak, ako v inych castiach budovy. (toto je normalny dovod )