Čaute, keďže je piatok a ja sedím nachladnutý doma rozoberám náročné témy ako túto. Ako reagujete vy baby na náhodné oslovenie na ulici ? Je mi jasné že nejdete po ulici s cielom "dnes rozdám 20 čísel" ale zaujímal by ma váš pohľad na tú vec
Chcete sa podvedomo zoznamovať a mrzí vás, že vás nikto neoslovuje alebo presný opak ? A nemyslím situáciu keď sa niekam ponáhlate, tam je odpoveď myslím jasná
dam ti muzsky pohlad - 99% zalezi na hormonalnom rozpolozeni dotycnej...ak vychytas ju v nadrzanej nalade, tak je tam sanca, ale vacsina zien chodi po ulici stylom "len nikoho nestretnut, len s nikym sa nerozpravat"
za prvé je mi jedno či som ženská chlap
za druhé je mi jedno či ma osloví ženská chlap.
Je mi jedno ak oslovím ja.
Nemám s tým problém, mám to rada. A samozrejme, je rozdiel ked sa ti niekto prihovorí "čau riťka, ideš na kafe?" a ked sa prihovvara bez žiadnych zjavných vtieravých intencíí.
naposledy som sa prihovorila takto jednému týpkovi so slovami "hey, you look quite normal, and im afraid of freaks downstair, can i join you?" a bolo to akceptované .D
ale osobne si myslím, teda min. z tohto fóra a to ako je mienené, že hl. problem je v tom že ludia maju hned očakávania nejakej aferky alebo vyslovene čosi pudovíé alebo čo. A to je hlavná brzda volného zoznámenia sa a spolužitia...Prečo sa neprihovoriť aj BEZ očakávania alebo tlakov?
@newcomer ale ten pohlad ja poznám, ja nepíšem s prosbou o radu ako oslovovať len mi príde, že je to ako falošná hra na mačku a myš a pritom to často, ženy chcú a chýba im také to občasné "náhodné oslovenie"
Velmi zavisi od toho, co je to za cloveka. Na ulici bezne sa mi to asi nestalo, niekde v bare alebo na festivale je to asi normalne. Pokial je ten clovek mily, v pohode, nenuteny a nema na cele napisane ze by ma chcel do 20 minut posulozit, tak pokojne pokecam.
Neviem, ked som v nejakej skupinke ludi tak mi nerobi problem hned sa zacat rozpravat s cudzimi ale ak ma niekto len tak pozdravi na ulici tak to je cudne trochu
Raz sa mi to stalo asi, a to nie na ulici ale v škole ma oslovil nejaký random chalan, aj som sa čudovala že toto sa ešte stáva a prečo práve mňa, atď. a potom som sa nakoniec dozvedela že má 35 a je zasnúbený Preto som s týmto asi skeptická trošku, lebo síce nemala by som s tým problém (vlastne teraz už hej ale keď som bola nezadaná) ak by to bol normálny vpohode človek. Ale nejak sa mi zdá že "normálni" ľudia sú príliš hanbliví na to aby len tak oslovili iných ľudí na ulici (teda väčšina)
ked cestujem vlakom, tak vzdy sa najde niekto kto na mna vyslovene čumí/asi posobim doveryhodne alebo co/, vacsinou dievcata, alebo aj chlapci obcas, uz som zistila ze to znamena ze by sa chceli porozpravat lebo parkrat som sa ozvala a reakcie boli privetive, az velmi by som povedala ale vacsinou sa prihovorim az vtedy ked mi uz naozaj vadi ze ten clovek na mna furt pozera... a obcas si vo vlaku pokecam s nejakou korpulentnou tetuskou, viem vycitit kto sa chce zhovarat a kto nie, a niekedy sa clovek dozvie aj zaujimave veci ..
@simka1311 ty si cudna. Ja som napriklad zazil, ked som siel zo zabavy v noci domov sam, na chodniku ma oslovila baba ci ju odprevadim, lebo ze vyzeram normalne, v ten den som bol neobvykle obleceni, preto chalani suit up!
Inak je prijemne kecat s cudzimi, ja som sice introvert, no parkrat sa mi z nenadania prihovorili a ja som reagoval. Mne prid viac divne ze sa ludia nerozpravaju, kazdy sa vyhyba akemukolvek kontaktu. Napriklad ako som prisiel do Irska, tak sa aj spolocnost znacne zmenila, na ulici sa vam maximalne prihovori predavac, alebo turista, co sa stratil, vela ludi na usiach sluchadla, vobec neprehanam, v praci je to vsak naopak, tam sa chce skoro kazdy rozpravat, lebo sa im nechce robit a aj stare babky uchylne sa na mna usmieva a vzdy mi nieco povedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
za druhé je mi jedno či ma osloví ženská chlap.
Je mi jedno ak oslovím ja.
Nemám s tým problém, mám to rada. A samozrejme, je rozdiel ked sa ti niekto prihovorí "čau riťka, ideš na kafe?" a ked sa prihovvara bez žiadnych zjavných vtieravých intencíí.
naposledy som sa prihovorila takto jednému týpkovi so slovami "hey, you look quite normal, and im afraid of freaks downstair, can i join you?" a bolo to akceptované .D
ale osobne si myslím, teda min. z tohto fóra a to ako je mienené, že hl. problem je v tom že ludia maju hned očakávania nejakej aferky alebo vyslovene čosi pudovíé alebo čo. A to je hlavná brzda volného zoznámenia sa a spolužitia...Prečo sa neprihovoriť aj BEZ očakávania alebo tlakov?
Inak je prijemne kecat s cudzimi, ja som sice introvert, no parkrat sa mi z nenadania prihovorili a ja som reagoval. Mne prid viac divne ze sa ludia nerozpravaju, kazdy sa vyhyba akemukolvek kontaktu. Napriklad ako som prisiel do Irska, tak sa aj spolocnost znacne zmenila, na ulici sa vam maximalne prihovori predavac, alebo turista, co sa stratil, vela ludi na usiach sluchadla, vobec neprehanam, v praci je to vsak naopak, tam sa chce skoro kazdy rozpravat, lebo sa im nechce robit a aj stare babky uchylne sa na mna usmieva a vzdy mi nieco povedia