páči sa vám to? Mám dosť riedke a už aj zničené vlasy a chcela by som sa ostrihať na krátko ( dlhšia ofina v zadu úplne krátke) ale mám problém neviem nájsť účes čo by sa mi hodil pretože mi jemne odstávajú uši čiže to nechcem totálne krátke a nav
jednoznacne dlhe, vsak preto maju aj ten estrogen aby menej padali a boli jemnejsie, staranie sa o ne uz je druha vec jasne pokial ma riedke tak asi kratsie, ale niektore maju huste a kratke tak tie nepochopim to rovno dohola by som strihal vsak aj to su kratke , k zene proste patria dlhe vlasy.
bolo by super keby tu dáš nejakú fotku..a podľa mňa sa krátke vlasy (teda tým nemyslím vyslovene kratučké, ale vlasy kratšie ako po bradu) hodia takmer každej mladej babe, len si treba vybrať dobrý strih.
nvm ci pre gulatejsiu tvar je vhodny taky typ ucesu, myslim ze by ti ju opticky take vlasy este viac zagulatili..mne sa to paci na babach ktore su stihle, maju dlhsi krk, s vyraznejsimi crtami ,ovalnou a peknou tvarou, bez nejakych vyraznych asymetrii..,.ale neda sa vraviet ked cloveka nevidim..skus sa poradit so znamymi alebo rovno s kadernickou ze co by sa ti hodilo najviac k tvojej tvari..potom je s nimi aj robota aby ako tak vyzerali, najme ak sa ti vlasy kadejako zvrtaju a nemas ich prirodzene rovne..do copu si ich tiez nebudes moct davat..mne tato myslienka tiez velakrat napadla, ale kedze viem ze na to nemam tvar a ze dlhsie mi viac svedcia tak som sa vykaslala na to, tiez ich mam od polky kus znicene..tak si ich iba daj trochu zostrihnut, nejaky pekny strih si urob a takto pravidelne, tie znicene casom odstrihnes, a zostanu ti pekne,len to tiez nemozes prehanat so zehlenim,fenovanim a pod..lebo ak by si si ich musela zehlit,fenovat,lakovat aby mali daky pekny tvar, ked by si si ich dala na kratko,zas by si po case mala znicene vlasy a potom sa mozes strihat furt dookola a k dlhym sa uz ani nedstanes
@matwejo
Ty kokos to je iný rozdiel, ani by som nepovedal že niekomu budu viac pasovať kratšie vlasy ako dlhé.
Teraz zrovna pozerám aj ostatné fotky kde mala upravené dlhé vlasy a keď to porovnám s tými krátkymi, naozaj tie kratšie má lepšie
@michael760 co ja viem, kucery ked tam ma niekde, tak brutalna je ...
ako ja si ju pamatam hlavne z Firefly skor ako z Visitorov, aj ked aj tych som pozeral a vo firefly ma dlhe a je brutal (hra luxusnu spolocnicku, )
@ihoax veď aj mne sa tie kratšie vlasy hodia presne k takej tváry ako hovoríš ty preto som na pochybách lenže problém je v tom že moje vlasy sú rovné ak sú kratšie vedia mať aj nejaký objem ale ak sú dlhšie mám ich po pol dni len hnusne ulízané a kedže to nechcem tak som si zvykla vlasy lakovať natáčať ale aj tak to vždy padne a tým som si ich zničila a ak mám nosiť celý život vlasy len v gumičke to je skoro to isté ako keby boli krátke pre mňa :/ kedže bez tak ich mám len pod plecia kúsok ale chcela som aby mi tu niekto poslal fotku pekne upravených krátkych vlasov ale ako vidím nič s toho nebude
@mouette vsak na nete mas kopu peknych foto ucesov s kratkymi vlasmi..daj si google obrazky,a vyber si daky co sa ti zapaci, a sedel by ti..si ptm vytlac obrazok a ukaz kadernicke. Tazko ti radit, ked neviem aku mas tvar, preto sa aj opytaj tych co ta poznaju.
pre teba mozno nieco taketo , , uces s ofinou by som nevolila,kedze ta by ti tvar iba skratila a ty ju potrebuje praveze opticky predlzit kedze ju mas gulatu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
neviem co chces pocut, na kazdom to vyzera inac
bolo by super keby tu dáš nejakú fotku..a podľa mňa sa krátke vlasy (teda tým nemyslím vyslovene kratučké, ale vlasy kratšie ako po bradu) hodia takmer každej mladej babe, len si treba vybrať dobrý strih.
a aj mne odstávajú uši !
nemusis mat,
Ty kokos to je iný rozdiel, ani by som nepovedal že niekomu budu viac pasovať kratšie vlasy ako dlhé.
Teraz zrovna pozerám aj ostatné fotky kde mala upravené dlhé vlasy a keď to porovnám s tými krátkymi, naozaj tie kratšie má lepšie
ako ja si ju pamatam hlavne z Firefly skor ako z Visitorov, aj ked aj tych som pozeral a vo firefly ma dlhe a je brutal (hra luxusnu spolocnicku, )
Dlhšie vlasy sú tiež fajn, dobre si to rozmysli
a taký krásny nope gif som našla
,
, uces s ofinou by som nevolila,kedze ta by ti tvar iba skratila a ty ju potrebuje praveze opticky predlzit kedze ju mas gulatu.
Podľa mňa dlhé > krátke. Aj keď je to individuálne, ale keby som bola muž, tak istotne preferujem vlasane.
take po prsaaa jak mam aj ja su fajn