nejde po mne nikto. ale ak sa pozriem do dávnej minulosti, mhm... ťažko povedať, či boli pekní, škaredí alebo priemerní. to je dosť relatívne, nemyslíte? každopádne, mne sa nikto z nich nepáčil.
@melancholik jj, ja som ta len chcel niekam natesnat, aby som mal statistiku Vies, riesim jeden mozno mytus, ze najskaredsi chlapi chodia za najkrajsimi dievcatami, a anlogicky, najskaredsie dievcata balia najkrajsich chlapov. A to cislo nie je az take zle, teda podla toho co myslis, tym, ze isli po tebe...ak realny vazny vztah, tak to si nadpriemer podla mna...ak len flirtik alebo usmevy, tak tazko povedat
@soka presne tak, tvoj nazor je dolezity, ako to ty vnimas
nie o vzťahy nešlo ... ak by sa malo jednať o vzťah tak sa číslo mení na 1 ... možno matematicky ešte na 1,5 (to už nech si každý vysvetlí po svojom
u mňa je to ročne tiež asi na báze 1 alebo 0,5 (čo sa týka vzťahu) no teraz to skôr vidím na 0 až 0,2 ... no ťažko povedať z tohto si štatistiku urobiť ešte neviem kedže je ešte len rok a pol + niečo od môjho rozchodu ... už to ani nepočítam, načo
Som bohaty a idu po mne hlavne tie co su viac na peniaze ako na mna...vlastne len tie co su na peniaze...tazko povedat ci som pekny kedze som nemal sancu napr. Stretnut tie zeny predtym ako som nieco mal...
@melancholik takze ten zaujem mal akoze aku podobu? sex, ci len "citove vzplanutie" alebo oboje alebo nieco ine? Lebo ja to beriem tak, ze flirt+ nieco je nieco ine ako seriozny zaujem
a mne tu na birdzi neprides priemerny
ten záujem mal žial prevažne sexuálnu podobu, alebo fyzickú podobu, nebol nutne sexuálny ako tak. až by som mal z toho záujmu teda urobiť štatistiku bola by takáto 1 ku 10 alebo (1 z 10) , kde 1 je záujem citový a ostatok fyzický (nejako divne proste priťahujem občas ženy, že ich skôr zaujímajú iné veci ako by som si primárne prial)
flirt+komplimenty atď nerátam vôbec, to sú iba slovné pozitíva voči človeku ktoré ale nemajú reálnu podobu, iba prezentujú záujem alebo pochvalu.
no a čo sa týka môjho záujmu o niekoho tak je primárne vždy len psychický a až sekundárne fyzický
pre seba som vzhľadovo priemer, pre ostatných v poslednej dobe vraj dost nadpriemer, no a idu po mne všetky kategórie ale vačšinou vyprahnutí plytší jedinci bez akýchkoľvek morálnych zásad alebo takí, co to hrajú na drahé autá a firmy
@melancholik Lenže to či po niekom pôjdeš alebo ne závisí práve od sympatií...nikdy by si predsa nebalil babu, ktorá by sa ti nepáčila abo by ti nebola sympatická...
vzdy po mne isli muzi co su vzhladovo o par levelov vyssie nechapem to respektive prisla som na to ze u skaredsieho dievcata proste pocituju vacsie sance, fakt to tak bude lebo aj v bare niekde furt ma niekto bali aj hocijake spaty a na pekne baby si len tak niekto nedovoli
Praveze tie pekne sa daju dost lahko zbalit maju uz vela skusenosti s opacnym pohlavim lebo od 12tich ich kazdy obletuje, su spolocenskejsie a koketnejsie a rady vyhladavaju muzsku spolocnost a kvalitny sex.
@xxar3s lahko zbalit? akurat s peknymi sa da lahsie nadviazat konverzacia, menej sa ostychaju, ale zato to castejsie konci len pri konverzacii a nicom inom
@xxar3s myslel som to tak, ze i ked si dovolim viac, napr. chytit ju za ruku, pobozkat a tak, tak to len malokedy skonci kladnou reakciou....zato s tymi skaredsimi tazko vobec zacinat konverzaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
PS: berte to trosku s "nadsazkou"
som priemer až (podpriemer pre mňa) a len veľmi zriedka sa stane že po mne niekto ide a ak hej, tak sa jedná o aj, aj, aj ...
to pokušenie je strašné
zaujimave že si robím takýto priemer, nad týmto som ešte takto neuvažoval
@soka presne tak, tvoj nazor je dolezity, ako to ty vnimas
u mňa je to ročne tiež asi na báze 1 alebo 0,5 (čo sa týka vzťahu) no teraz to skôr vidím na 0 až 0,2 ... no ťažko povedať z tohto si štatistiku urobiť ešte neviem kedže je ešte len rok a pol + niečo od môjho rozchodu ... už to ani nepočítam, načo
btw @melancholik otvor oči prosím ťa...150 ženám si tu sympatický, tak nevím o čom vyprávaš...
ale veď sympatie a ,,ísť po niekom,, je trochu iné no nie ?
teda aspoň ja to tak vnímam
a mne tu na birdzi neprides priemerny
flirt+komplimenty atď nerátam vôbec, to sú iba slovné pozitíva voči človeku ktoré ale nemajú reálnu podobu, iba prezentujú záujem alebo pochvalu.
no a čo sa týka môjho záujmu o niekoho tak je primárne vždy len psychický a až sekundárne fyzický
mne je tu tiež sympatických veľa žien a nejdem po nich, to je ten rozdiel, že sympatické sú mi ale je iné keď niekto po niekom ide
chcel som len povedať, že to proste neni tak jak to o sebe vykresľuješ...celá veda...
@momoglamorous pocuj momo, to len kvoli tebe som ho vytvoril ...ale nie....preco si sa dala, ze si skareda??
ale inak, podla mna vacsinna dala tu moznost z recesie, lebo im prisla najvtipnejsia, cize to skresluje vysledky ankety urcite