Ja ani neviem odhadnúť kedy ho má Nieto ešte koľkokrát za desať minút @alroune zlatko čakaj ma v posteli idem za tebou so stopkami a budeš mi hlásiť každý vrchol následným signálom: Dvakrát ma potiahneš za ucho, raz za bradu, potom zas raz za ucho, trikrát sa otočíš a povieš: Krvavá dýka v riti námorníka.
@husky Veď aj ja hovorím na základe tvojich skúseností že si typ, ktorý si radšej omaká Ale radšej by som bol, keby nebolo s kým u teba a už vôbec nie aby si sa o niečo také zas pokúšal pri ľuďoch, ktorých poznám...
@kawanabe ked sa raz naucis pisat tak, aby to davalo aky taky zmysel, daj vediet dovtedy budem k tvojim prispevkom potrebovat slovensko-esperanto slovnik
@mm47 čo siiiiiiiiiiii máš minimálne toľko využití, ako tá príklepová vŕtačka či šijací stroj Ale napadá ma ešte jedna výhoda Už ta niekto nasral tak že by si ho najradšej pojebal do ucha ?
@kawanabe dosli ti lieky? lebo to tak vyzera...fakt si na tie manie davaj pozor, lebo urobis nejaku strasnu sprostost a budes v Pezinku ja len taka mala rada do zivota
moj nazor ani jeden,ved v spechu sa neda nic na to treba atmosfera a ne za kolko budem mat a este si to pocitat alebo stopovat nie je dolezite za ako dlho a kolkokrat ale aky ten orgasmus je viem co hovorim...
Túto oblasť som podrobne skúmal celé desaťročia a môžem s kľudom vyhlásiť, že ženský orgazmus je pre mňa španielska dedina Buď vzdychá ako pri šprinte na 1000m, kedy si myslím, že prežíva hádam 6O orgazmov za minútu, alebo je ticho a v duchu si zrejme opakuje učivo do školy... ťažko povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A okrem toho moja drahá sexappealom vypaľuje oči Sám sa k nej približujem len so zváračskými okuliarmi a v monterskej blúze cez hlavu
Ale najlepšie by to určite urobila Terka
ty vies ze si prirodny talent a vsetky tvoje byvale sa mozu kopat v rit
a k teme zalezi na na partnerovi na psychickej pohode na predohre a na sexualnom chtici tak by som to definovala
tak nic
ak máš naozaj také dobré štatistiky pozývam na pivo
Ale prehanam s tym cislo , ano priznavam
samozrejme, že áno? čo iné si čakal?
a po tom tvojom priznaní už ani nehovorím som ťažko sklamaná
Nemohol som ta v tom nechat (ach) mal by som blby pocit ze zavadzam ludi , tak je to len 8.
Ale ked uz to neplati tak co uz no
A potom sa bud schuli do klbka a chce, aby si ju drzal aaaaalebo ta udrie, ked sa jej co i len chytis, lebo ma pocit, ze si ju skoro zabil
@panpeterpan tak nejak...
a ty vieš čo robíš?
orgazmus môže dosiahnuť koľko krát chce. Ak je nadržaná tak aj 10. možno aj viac, fyzicky je to možné.
on bol vazne zlaty a ktomu este aj prirodny talent-tak teraz ta uz chapem koli takemu chlapovi by som sa rozysiel aj ja sam so sebou