Head and shoulders ako jediny, z ktoreho som nikdy nemal lupiny .. ale casom som zistil, ze aj obycajny zihlavovy sampon ma rovnaky ucinok, ale skor to s tymi lupinami je asi psychicka zalezitost (ale Head and shoulders zvladal aj to)
Avon má taký šampon v čiernej flaši a na nej je taka zlatá slzička (neviem jak sa ten šampn volá), ale vživote som nemala lepší, proste uplne mam z toho dobré vlasy a som šťastná.
raz som mala nejaky asi Nivea, ktory bol jediny normalny na moje vlasy, ale prestali ho vyrabat teraz mi nevyhovuje ani jeden, resp. po kazdom mam rovnako na nic vlasy, vystriedala som uz asi vsetky.. momentalne mam ale Garnier /ktory je tiez na nic/
vyskusala som skoro vsetky a u mna vyhrava jednoznacne Dove c
jeden cas som milovala Niveu, krasne mi vonali vlasy a bol naozaj super, no po case zacal mi hrozne zatazovat vlasy :/ ....asi co mi najmenej sadli boli sampony od Baley (teda az na jeden ) a celkovo Elseve bol slabsi
ja zbožňujem Gliss Kur nejakú hyaluronovu pičuvinu, ale mám rada hlavne to okamžité sérum z tej rady, len to nikdy v CZ/SK neviem uloviť, len v Nemecku som to zohnala.. :s
ale takto cez zimu si musím priplatiť za špeci a v lete to nehrotím, to si oplachujem vlasy žihľavou a sú najkrajšie
Fuha, baby veď v drogeriovych šampónoch je toľko silikónov :/ ktoré ničia vlasy, a mnohé o tom ani nevedia, čo je veľká škoda :/ ja sa im už vyhýbam pekne dlho...radšej používať šampóny z lekární podľa typu vlasov napr odtialto » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... alebo Milva prípravky. tam rozhodne žiadny silikón nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Syoss a Garnier úplný des...
jeden cas som milovala Niveu, krasne mi vonali vlasy a bol naozaj super, no po case zacal mi hrozne zatazovat vlasy :/ ....asi co mi najmenej sadli boli sampony od Baley (teda az na jeden ) a celkovo Elseve bol slabsi
Teraz som parkrat kupila vselijake hrozne drahe bio, ale az mi dojde tento sucasny, idem naspat na Alverde.
ale takto cez zimu si musím priplatiť za špeci a v lete to nehrotím, to si oplachujem vlasy žihľavou a sú najkrajšie