Chalani alebo aj baby.... aky mate nazor nato ked proste nie su holky zrovna zdrzanlive (a neplnia taku tu rolu asexualneho tvora) ?....... napriklad sex na prvom rande..... alebo len tak nezavezne ked si obcas zasexuju s niekym ked je prilezitost?.... p
no este taka ps 2: to bolo len take teoreticke.... hoci ja nesuhlasim s akymkolvek prirovnavanim takychto holiek k neviem comu... alebo k nejakemu moralizovaniu..
to Elizabet.... to s tym ps ze tyka sa to starsich holiek .... to som myslela ze ked sa oni tak spravaju ...lebo vies ako dnesna doba ... nejake trinastky strnastky.... no skoro obcas zacinaju .......... nazory nech pisu vsetci ...
Peter piper .... no vsak chalanom to vyhovuje urcite aj tym babam....... lenze ide o to ze chalani si normalne bez vycitiek zajebu alebo co ... a potom tak trocha tie baby odsudzuju... teda samozrejme nie vsetci .... ale najdu sa taki ..... alebo vies ked som tak cekovala nejake temy tuna ... tak mi to pripadalo ze vacsinou take spravanie sa dost odsudzuje
Ja odsudzujem, keď niekomu ide len o to, aby sa mohol/la vyspať s čo najviac ľuďmi a mohol/la sa tým chváliť... Bez ohľadu na pohlavie... Ale príležitostný sex nemusí byť zlý, len zase treba dávať pozor na následky...
ripperova - mne je to jedno, ja to nerobim a s takymi babami sa nestretavam. ale som toho nazoru, ked je chut a prilezitost, preco nie? len aby tych chuti a prilezitosti nebolo priliz
mne by to pravdepodobne nevyhovovalo. anco mat nezavezny sex. ono je nezavezny ale ked sa nieco posere napr nabucha ju a bude tehotna co potom? Alebo Pohlavne choroby. ma to velmi vela nevyhod preto to ja odcudzujem
S nezáväzným sexom nemám problémy, pokiaľ baba ku svetu vyzerá a chce si užiť nemám problém si s ňou zajebať.
Pokiaľ ide o rozdielne posudzovanie toho či to robí baba/chlap tak vysvetlenie je veľmi jednoduché: U baby sa to hodnotí negatívne nakoľko ak ju niekto nabúcha tak sa bude musieť o decko postarať pravdepodobne sama - skratka baba čo jebe hore dole s kadekým je kurva preto, že sa správa nezodpovedne.
U chalanov sa to hodnotí viacmenej ako huncútstvo a ostatní chalani to hodnotia ako úspech daného týpka, dôvod je opäť jednoduchý: Či k sexu dôjde záleží na 95% od toho ako sa vyjadrí baba, no a ak nejaký chalan dokáže babu nahovoriť častejšie ako ostatní tak sa považuje za frajera, čo to proste "umí". Skratka je v niečom lepší.
Aj priemerne vyzerajúce baby si nemajú problém nájsť chlapa na sex, stačí zájsť na disku a k niekomu sa pritúliť, a ísť s rukami do nižších partií. U chalanov je to inak - chalan aj keď vyzerá neviem ako dobre ešte neznamená, že ukáže na babu a tá s ním pôjde.
Moj nazor je ze ked je clovek (baba/chalan) slobodny a ma chut na sex, tek nech si zasulozi a nemusi hned potom nadruhy den zakladat vztah koli tomu ze sa s nim/nou len vyspal/a
Ja nikoho neodsudzujem,podla mojho nazoru si kazdy moze robit co len chce.....Ja sa priznam ze som uz par takychto uletov mala a vobec sa za to nehanbim,lebo na tom nie je nic zle...Je to normalna ludska potreba a ked to potrebujes tak to potrebujes A je lepsie vyriesit to takto ako ist do vztahu s tym ze v podstate vo vztahu nechces byt...
Také baby o akých píšeš sú medzi chalanmi veľmi vítané, ale potom nečakaj že ťa budú v 20 volať princezná namiesto pusa, kurva ... ! Ale k tomu sexu všetkým čo to robia NEPRESTÁVAJTE CO BY SME BEZ VáS ROBILI
Ja som si donedavna nedokazala ani predstavit, ze by som sa vyspala s niekym, koho nelubim. Ale teraz to uz tak neberem, moze to byt celkom fajn, len tak si nezavazne uzit, samozrejme, ak ste obaja volny. Ale zazit som to este nezazila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
chces radu? mas chut? sprav si radost
to Elizabet.... to s tym ps ze tyka sa to starsich holiek .... to som myslela ze ked sa oni tak spravaju ...lebo vies ako dnesna doba ... nejake trinastky strnastky.... no skoro obcas zacinaju .......... nazory nech pisu vsetci ...
Pokiaľ ide o rozdielne posudzovanie toho či to robí baba/chlap tak vysvetlenie je veľmi jednoduché: U baby sa to hodnotí negatívne nakoľko ak ju niekto nabúcha tak sa bude musieť o decko postarať pravdepodobne sama - skratka baba čo jebe hore dole s kadekým je kurva preto, že sa správa nezodpovedne.
U chalanov sa to hodnotí viacmenej ako huncútstvo a ostatní chalani to hodnotia ako úspech daného týpka, dôvod je opäť jednoduchý: Či k sexu dôjde záleží na 95% od toho ako sa vyjadrí baba, no a ak nejaký chalan dokáže babu nahovoriť častejšie ako ostatní tak sa považuje za frajera, čo to proste "umí". Skratka je v niečom lepší.
Aj priemerne vyzerajúce baby si nemajú problém nájsť chlapa na sex, stačí zájsť na disku a k niekomu sa pritúliť, a ísť s rukami do nižších partií. U chalanov je to inak - chalan aj keď vyzerá neviem ako dobre ešte neznamená, že ukáže na babu a tá s ním pôjde.