a inak kukol som si tvoj newsfeed a v kazdom prispevku je jurito cotijebe ty si iny postihak... neverim ze 25 rocny clovek co je mentalne v poriadku toto robi
@barky a kde tvrdim ze som v poriadku? a ked niesom v poriadku, preco ta to zaujima? bude drahsi chleba? ovplyvni to tvoj zivot? nabuduce je lepsie sa starat o svoje problemy, ako stalkovat zivot inych... boha clovek rano odhrnie zavesy a este aj tam budes kukat ci som s juritom nespal nie? pre kristove rany toto je mladez ach jaj
@barky a ty ako vieš akí su ludia tuna v reálnom živote?
Toto je len internet chlapče, neprežívaj to tak. Svet sa netočí okolo teba a každý ta má fpiči tak isto ako mna či dalších tak sa zobud z toho svojho postoju "ja som top a všetko čo ja prezentujem je najlepšie". Si len jeden z 6 miliárd
@jurito 6 miliard ludi bolo v 1999 .. boze tato hlupa degenaracia mladych soplakov fakt nic nevie o svete... pod za nami do 2015 .. 7 miliard bolo v 2011 ci kedy
neviem ako, ludia si casto neuvedomuju, ze niesu vtipni ...
druha vec je, ze spamovat internetove fora bullshitom pod heslom "toto je len internet, tu si mozem robit co chcem" je ako hadzat pri ceste na travnik odpadky, lebo "toto je len travnik pri ceste, mozem mu robit co chcem"
neviem preco maju potrebu ludia sa spravat inak "virtualne" ako realne, je to ubohe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
som myslela, že vy dvaja spolu dejtujete, či?
Ani len to nevyslovuj...
Nerúhaj sa, čo to s tebou je do šľaka?!
ale cool okuliare xD
@jurito no vidis to co sposobujes mladym ludom ?
@barky teba tiež museli mat všade radi, že? vždy si bol za každú srandu, a nikdy si nepokazil žiaden vtip ani zábavu..
mam asi stastie ze v reali nestretavam takychto prijebancov ale sa pihybujem v celku normalnej spolocnosti
Toto je len internet chlapče, neprežívaj to tak. Svet sa netočí okolo teba a každý ta má fpiči tak isto ako mna či dalších tak sa zobud z toho svojho postoju "ja som top a všetko čo ja prezentujem je najlepšie". Si len jeden z 6 miliárd
Pikľuj plán na R1.
druha vec je, ze spamovat internetove fora bullshitom pod heslom "toto je len internet, tu si mozem robit co chcem" je ako hadzat pri ceste na travnik odpadky, lebo "toto je len travnik pri ceste, mozem mu robit co chcem"
neviem preco maju potrebu ludia sa spravat inak "virtualne" ako realne, je to ubohe