bol by vo vasich ociach velky fraje po ktorom idu vsetky zeny. ale raz by ste ho videli ze ho napadol nejaky ozraty hrubokrky mafian a dal mu poriadnu nakladacku? ako taketo veci zeny vnimaju. je pre zenu chlap co dostal bitku instinktivne menej pritazlivy? a chlapi priznali by ste sa frajerke ze ste dostali od niekoho na picu?
kdeže, väčšina žien by sa o ňho chcela postarať a pofúkať mu rany... akože nežartujem, toto je skvelá príležitosť uloviť ho pre seba + muži majú radi, keď sa o nich ženy starajú.
Vieš, opísal si to ako bitku v ktorej nemal šancu.
@torpedo08 no hej ale sexualna pritazlivost a atraktivita je zalezitost instinktu a samice instinktivne hladaju silneho samca a ked sa doseres pri bitke tak to je to prejav slabosti... moze sa ti to nepacit moze sa ti to zdat nemoralne, ale instinkty su silnejsie ako rozum.
Keby si ho podala fakt velka banda mafianov..tak este ano.
Ale keby ho zbil nejaky suchy krpaty zasran ..ehm to uz nie.(hovori sa tomu "dole body " )
Muz ma ochranit svoju priatelku pred moznymi nastrahami,cize ak seba nedokaze,nebude moct ani ju .
Zeny tuzia predovsetkym po chlapovi,pri ktorom sa budu citit bezpecne
Joo a nemusi to byt chlap po ktorom tuzia vsetky baby, to z neho praveho chlapa nerobi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Vieš, opísal si to ako bitku v ktorej nemal šancu.
@Delica tak to si ma celkom prekvapila.
@Sasi2680 a ak sa na takych nehraju ale to tak je?
@Sidious tak týpek no
A keby chlapa, ktorého ľúbim, niekto zbil, tak ho poľutujem, ošetrím, spolu si ponadávame na toho debila a budem ho rovnako ľúbiť ďalej.
Fakt mam dost, jedine co by ma zaujimalo je asi ci je Ok.
Ale keby ho zbil nejaky suchy krpaty zasran ..ehm to uz nie.(hovori sa tomu "dole body " )
Muz ma ochranit svoju priatelku pred moznymi nastrahami,cize ak seba nedokaze,nebude moct ani ju .
Zeny tuzia predovsetkym po chlapovi,pri ktorom sa budu citit bezpecne
Joo a nemusi to byt chlap po ktorom tuzia vsetky baby, to z neho praveho chlapa nerobi