zase to iste do okola.. muzi klamu zeny, zeny muzov, vsetci sa klameme, ale vsade su aj vynimky. A odpoved na to len tak nenajdes, lebo je to velmi subjektivne vsetko.
jejda klameme sa vsetci navzajom,tak ako syn klame mamu,syn klame otca,dcera otca aj mamu,tak klame aj brat sestru aj brata,aj frajerku,frajerka frajera atd,ziadna novinka
@10 Plánujeme? Ja som myslela že to sme už dávno dosiahli... pri toľkých klamstvách a využívaniach tých chudákov Ale takto si nás teda vyzrádzať nemusela
@12 Haha ! Uz cele roky len trpezlivo vyckavam, sledujem mienkotvorne media, aj komerne televizie a stale nic. A nakoniec sa tuto velku pravdu dozviem tu na fore birdz !!!
Velky den pre nas ubohych, cele tie roky vyuzvanych, klamanych a ponizovanych muzov.
zaujimava diskusia...hm jediny typ chlapa co sa ma dnes dobre su ti dobre vyzerajuci co nemaju nic v hlave, ti maju zien aj penazi dostatok takze vyuzivaju zeny ktore zas z pomsty vyuzivaju tych lepsich muzov a stale to ide dokola ako bludny kruh...
dnesna cela spolocnost je o nicom.. korupcia vladne svetom.. a klamstvo je na dennom poriadku..nic nove.. a ako bolo povedane tu nejde o pohlavie to asi mas len nejaky problem a si zaujaty momentalne..
@xyz666 no dobre spytam sa ta takto aku nevyhodu si mala ty niekedy vo vztahu ? ale odpovedaj uprimne... lebo ja ked som mal nevyhodu tak to ta moja povedala ze to je normalne ze chlap ma takuto nevyhodu ze to je v kazdom vztahu.... tak len chcem vedet aku nevyhodu mile dievca si mala niekedy ty?
@32 Napríklad je strašne nevýhodné, že si všetci myslia, že sme slabšie pohlavie. Z toho potom plynú slová ako:
"Nechaj tak, ja to spravím. Ty si na to príliš slabá." - je to dosť ponižujúce, keď mi má niekto stále hovoriť, aká som slabá.
alebo: "Nikam bezo mňa nechoď a nič nerob, lebo sa ti niečo stane." - viem, že sa o nás ženy bojíte, ale sme svojprávne (väčšinou), tak nás nechajte žiť.
Potom je tu ten strašý vlastnícky pocit. Poznám prípad (chvalabohu to nie je môj prípad), keď chalan chce byť so svojou babou stále, a nepúšťa ju dobreže skoro ani na záchod.
A nakoniec najslilnejšia zbraň vás mužov, ktorú využívate bez rozmýšľania a hlavne vtedy, keď už si neviete rady - vyhrážanie: "Ak ma opustíš, skočím pod vlak." alebo "Ak ma opustíš, tak si to ešte vypiješ."
Mám to šťastie, že mňa sa skutočnosti popísané vyššie, dotkli len zriedkavo a len jednorazovo. Ale toto robíte vy, chlapi, celkom bežne.
@xyz666 mno sice dost zovsobecnujes..ale ako chalan uznavam ze mas pravdu..
osobne sa neuchylujem k podobnym veciam.. i ked slova.. nechaj ja to spravim.. pouzivam dost casto.. avsak bez dovetku ze preto ze je baba slaba... sice si ich sem tam domyslim..ale nie je to dovod..>>mozno ze chalan chce naozaj len nezistne pomoct..
>>najviac mi vsak vadia prave tie dve posl vety v 1 odstavci.. popravde neznasam tych co to vravia.. a hanbim sa za nich.
Ako moze toto clovek povedat niekomu, s kym chce byt /predpokladam ze ju lubi/ ved ranit viac sa uz ani neda..
btw @all : ani zeny ani muzi nie su dokonali a u ooboch sa najdu i taki i taki.. len tak na okraj
@xyz666 no ved ja som presny opak ako si pisalaja nic z toho nehovorim ani nerobim... a praveze to sa dievcatam nemaci oni chcu aby si im to hovoril a ja hladam take dievca ktorej sa to nebude pacit aby som jej to hovoril...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Boze, skus si este raz precitat, co za somarinu si napisal a ci to nefunguje naaaahodou aj opacne, ze aj muzi klamu zeny, atd.
Haaa! Beriem ta ako reprezentanta neznejsieho pohlavia, takze ste to konecne priznali!
Konecne mozme ukoncit tieto nezmyselne zabo-mysie vojny, ktore aj tak nikam neviedli.
@Jaromir , bude mat konecne klud a vsetci si mozme dnes o polnoci spolocne zatancovat na namastiach po celom Slovensku!
Velky den pre nas ubohych, cele tie roky vyuzvanych, klamanych a ponizovanych muzov.
Karta sa konecne obracia mile damy !
Ale samozrejme súhlasím, že to závisí od každého jedinca zvlášť, nie od pohlavia. A je to aj chyba tých chalanov (či dievčat), že sú takí naivní.
inak otázky začínajúce prečo sú fakt len na filozofovanie.. lebo odpovede na ne nie sú..aspoň nie univerzálne..
a prečo sa klameme.. je jedno či partnera/ku či iných ľudí..
väčšinou ide o osobných prospech v akejkoľvek miere a forme..
potom sú tu ešte milosrdné lži, keď nechceme aby sa trápila dotyčná osoba...
"Nechaj tak, ja to spravím. Ty si na to príliš slabá." - je to dosť ponižujúce, keď mi má niekto stále hovoriť, aká som slabá.
alebo: "Nikam bezo mňa nechoď a nič nerob, lebo sa ti niečo stane." - viem, že sa o nás ženy bojíte, ale sme svojprávne (väčšinou), tak nás nechajte žiť.
Potom je tu ten strašý vlastnícky pocit. Poznám prípad (chvalabohu to nie je môj prípad), keď chalan chce byť so svojou babou stále, a nepúšťa ju dobreže skoro ani na záchod.
A nakoniec najslilnejšia zbraň vás mužov, ktorú využívate bez rozmýšľania a hlavne vtedy, keď už si neviete rady - vyhrážanie: "Ak ma opustíš, skočím pod vlak." alebo "Ak ma opustíš, tak si to ešte vypiješ."
Mám to šťastie, že mňa sa skutočnosti popísané vyššie, dotkli len zriedkavo a len jednorazovo. Ale toto robíte vy, chlapi, celkom bežne.
osobne sa neuchylujem k podobnym veciam.. i ked slova.. nechaj ja to spravim.. pouzivam dost casto.. avsak bez dovetku ze preto ze je baba slaba... sice si ich sem tam domyslim..ale nie je to dovod..>>mozno ze chalan chce naozaj len nezistne pomoct..
>>najviac mi vsak vadia prave tie dve posl vety v 1 odstavci.. popravde neznasam tych co to vravia.. a hanbim sa za nich.
Ako moze toto clovek povedat niekomu, s kym chce byt /predpokladam ze ju lubi/ ved ranit viac sa uz ani neda..
btw @all : ani zeny ani muzi nie su dokonali a u ooboch sa najdu i taki i taki.. len tak na okraj
zo sebou vyebavat nenechavam....