vidím že ešte stále sa nájdu takí čo si vyberajú podľa vzhľadu, rasy..... kde sú vnútorné vlastnosti? španiel aj róm aj aziat aj černoch môžu byť tým pravým
@teenka myslíš, prečo to je zrazu dobre napísané a nie veľkými písmenami? Pretože tí admini tu asi nie sú na ozdobu a veľké písmená sa tu používajú ako krik a pôsobia celkovo nevľúdne. Ale ak chceš, aby ti na tie tvoje nenormálne témy nikto nechodil a na ankety nikto neodpovedal, len tak ďalej
@husky Ked sme boli v Spanielsko so skolou tak sme pre nich boli dost zaujimave najme blondíny ako asi všetky turistky ale skratka najsexi spaniela na sex nebol problem mať niekedy aj kus lutujem že som to nevyužila
Zaujímalo by ma, prečo je Černoch a Róm napísané s malým začiatočným písmenom.. Keď Aziat a Španiel dostali tú podstu,..? Predsa príslušenstvo k etnike..
@flagrantine Hmm každe druhe nie ked som sem prisla zaujimala som sa na otazky ktore v reale neriesim a take co ma zaujimali tak som ich sem nabuchala za sebou ale teraz ma nic nenapadalo tak som tu nebola asi dake 3týždne len raz odpisat kamošom takže tak ked ma nieco znovu napadne zas pridem inak nema zmysel tu travit cas do nedele bude toto moje forum zabudnute a neboj kým ma zas daco nenapadne tak ma tu neuvidíš ked mas na mna taku alergiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@teenka myslíš, prečo to je zrazu dobre napísané a nie veľkými písmenami? Pretože tí admini tu asi nie sú na ozdobu a veľké písmená sa tu používajú ako krik a pôsobia celkovo nevľúdne. Ale ak chceš, aby ti na tie tvoje nenormálne témy nikto nechodil a na ankety nikto neodpovedal, len tak ďalej
*sype rofle*
Aziat je široký pojem
Černosi nevybudovali žiadnu poriadnu kultúru
Cigáni sú zväčša asociálne socky (česť výnimkám)
inak Španieli sú takí júúj, teda aspoň tí čo poznám
konkrétne:
BASKOVIA ♥♥♥♥♥♥♥♥♥